Φόβος και παράνοια σε βραβεία που ξεχάσαμε ότι υπάρχουν. Τον Θέμη το Γεωργαντά σκεφτόμασταν όλοι χθες που του στράγγισαν οι τράπερς τη θετική ενέργεια. Ξύλο, μπουνιές, σωματοφύλακες, η Έλενα Παπαρίζου να φυγαδεύεται, η Ιωάννα Παλιοσπύρου να προσπαθεί -μάταια- να επαναφέρει στην τάξη Snik και Light και όλα τα φιλαράκια τους. Η φετινή γιορτή της μουσικής θύμιζε ρωμαϊκή αρένα με μονομάχους.

https://twitter.com/hashtag/MADVMA2022?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σε ένα κόσμο όπου ο σουρεαλισμός δεν θα ήταν η καθημερινή μας φάση, ίσως, σήμερα μιλούσαμε για τη  συναυλία των Manowar και την υπέροχη διοργάνωσή της, το live που έκανε 45χρονους ευτυχισμένους σαν μικρά παιδιά.

https://twitter.com/hashtag/madvma22?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αλλά, εμείς μιλάμε για τα παιδιά της Panic Entertainment Group που μάλλον δεν φοβούνται ότι η εταιρεία θα πάψει τη συνεργασία μαζί τους και -πιθανότατα- ο μάνατζερ τους θα περιμένει να καταλαγιάσει ο θόρυβος, να πάει ο κόσμος στις διακοπές, μέχρι το επόμενο «παπαρατσικό» με τη νέα σύντροφο του δείνα τράπερ και την πρώην σύντροφό του άλλου τράπερ και θα συνεχίσουν να κάνουν live αναπαράγοντας σεξιστικές και κακοποιητικές ρίμες μέσα από τα τραγούδια τους για να τους κάνουν viral στο TikTok παιδιά που θα μένουν με τους γονείς τους μέχρι τα 30 γιατί πληθωρισμός και βασικός μισθός. 

https://twitter.com/hashtag/madvma22?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τι θα θυμάμαι από αυτά τα βραβεία που το μόνο κέρδος τους ήταν ο αδιαφιλονίκητος σεβασμός για το ίνδαλμα που λέγεται Έλενα Παπαρίζου και την αξιοπρέπεια με την όποια πορεύεται στη ζωή της; Προσωπική κι επαγγελματική, με όλες τις δυσκολίες που συναντά στο διάβα της. 

https://twitter.com/hashtag/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το μπιφάκι

https://twitter.com/hashtag/MadVMA22?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Έστω, ότι τα δυο αυτά παιδιά που αγαπούν το Auto Tune και τα τατουάζ έχουν μια αντιπάθεια. Γιατί τους καλείς και τους βάζεις να κάθονται δίπλα δίπλα; Γιατί τους επιτρέπεις να σκάσουν στο Tae Kwon Do με κουστωδία; Ούτε ο Κάνιε δεν τα κάνει αυτά. Γιατί μετά το συμβάν που μόνο ντροπιαστικό μπορείς να το αποκαλέσεις τους ανεβάσεις στη σκηνή να τραγουδήσουν με τις Μέλισσες; Γιατί κάνεις και live από το account της δισκογραφικής; Γιατί πιστεύεις προφανώς ότι είσαι μεγάλος μάγκας. Κρίμα.

Έλενα, σε πειράξανε;

Είναι δυνατόν βρε ασέβαστοι να τραμπουκίζετε έτσι την Έλενα Παπαρίζου και μετά να βγαίνετε να λέτε «δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι». Είναι δυνατόν να φοβάται η γυναίκα αυτή μην φάει καμία αδέσποτη στα καλά καθούμενα; Δόξα και τιμή στην Έλενα Παπαρίζου που δεν μάσησε με «δημόσιες σχέσεις» κι αποχώρησε από αυτό το βαλκανικό ιβέντ, εγκαίρως. Αποδεικνύοντας, ότι ο αυτόφωτος άνθρωπος λάμπει ακόμη και μέσα στο σκοτάδι.  

Τον Μπίμπερ από τα Shein

Η γκλαμουροποίηση της δηθενιάς είναι ένα αγαπημένο ελληνικό χόμπι. Μερικές φορές, εύχεσαι να είχες κριθαράκι και να έβλεπες θολά. Μιλάμε για κακή αντιγραφή. Που φωνάζει απόγνωση.  

Τον μάγο της κονσόλας Βαλεντίνο

https://twitter.com/hashtag/MadVMA22?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Κυριολεκτικά. Μιλάμε για προφητεία του Αγίου Παΐσιου, θα είναι σαν να παίζει, αλλά, μάντεψε, δεν θα παίζει. Μιλάμε για τον Γιούρι τον Γκέλερ. Αν έβαζε το σκύλο του να το κάνει, θα έβγαζε πιο πολλά λεφτά από αυτά που ζητάει για να παίξει μια ώρα σε γάμους στο Πόρτο Ράφτη.

Τη ΔΕΗ ως σπόνσορα

Μια γνήσια απορία στα χείλη κάθε μα κάθε Έλληνα που φοβάται να ανοίξει μια ώρα παραπάνω το air condition με καύσωνα: Η ΔΕΗ χορηγός στα Mad Awards την ώρα που χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά μένουν χωρίς ρεύμα; Ναι. Αυτές είναι οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες των Golden Boys.