Ήταν από τις συναυλίες του καλοκαιριού. Ήταν από τις συναυλίες που περίμεναν πολλοί. Ήταν από τις συναυλίες που θα γραφόταν ιστορία. Και αυτό ακριβώς έγινε, γράφτηκε ιστορία. Το βράδυ της Κυριακής (3/7) θα μνημονεύεται για χρόνια και είναι σχεδόν βέβαιο ότι, κάθε φορά που η συζήτηση θα φτάνει στις hip hop συναυλίες, αυτή του ΛΕΞ θα βρίσκεται στις πρώτες, αν όχι στην πρώτη θέση με τις καλύτερες συναυλίες όλων των εποχών στη χώρα μας.

Ο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη επέλεξε να κατηφορίσει στην πρωτεύουσα και χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση, ντόρο και πληρωμένα post, κατάφερε να γεμίσει το γήπεδο του Πανιωνίου παραδίδοντας μαθήματα στους λαμπερούς του συναδέλφους(;) για το πώς να δημιουργήσεις ένα πιστό κοινό που ξέρει τι να περιμένει από εσένα και εσύ, σαν μουσικός, τι να περιμένεις από αυτό. Το χθεσινό, όμως, δεν το περίμενε κανείς, τουλάχιστον όχι σε αυτό τον βαθμό.

Η Νέα Σμύρνη «λαμπάδιασε», το μπάσο ταρακούνησε τις διπλανές και όχι μόνο πολυκατοικίες, σχεδόν 25.000 θεατές γέμισαν το γήπεδο του Πανιωνίου και η φωνή του ΛΕΞ ακόμα παίζει και μάλλον θα παίζει για μήνες στα αφτιά μας. Ο λαός, μετά από τα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν, «απαιτούσε» να τον ακούσει live, ειδικά μετά τον νέο δίσκο και εκείνος του χάρισε μια βραδιά αξέχαστη, μυθική.

Τα social media γέμισαν με το όνομά του, με φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία στη Νέα Σμύρνη. Πριν περάσουμε σε αυτές, όμως, ας δούμε τον χαμό από μια άλλη οπτική. ΛΕΞ, τους αναστάτωσες.

Και τώρα, ας πάρουμε «φωτιά».

«Μεταξύ μας, δεν νικιέται η αλήθεια».

https://twitter.com/hashtag/%CE%BB%CE%B5%CE%BE?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/sololex?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%9B%CE%95%CE%9E?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

«Μήτσο τράβα κάνα δυο φωτογραφίες»

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by leonidas vel (@leonidas_vel)