Και τι είναι η ζωή μας αν όχι μια καθημερινότητα με «κλικ», φίλτρα, λεζάντες και καρδούλες; Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο αυτό περνούν πολλές ώρες της ημέρας μπροστά από μια οθόνη, προωθώντας μια εικόνα η οποία, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική. Αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα που μπορούμε να σας δώσουμε -για την ώρα.

Υπάρχουν και αυτοί όμως που, ναι μεν αφιερώνουν ώρες στα social media, αλλά έχουν σοβαρούς λόγους που το κάνουν αυτό. Ένας από αυτούς είναι να κάνουν τους ακόλουθούς τους να γελάνε. Ο Ρομπ, αυτός ο απίθανος τύπος με τις εξαιρετικές γνώσεις στο Photoshop, ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σας αν να κάνετε παρέα με τις αγαπημένες σας διασημότητες; Λοιπόν, o Average Rob, σας δίνει μια ιδέα. Πώς, θα ρωτήσετε. Είναι απλό: τοποθετεί τον εαυτό του δίπλα στα άτομα που βλέπεις σχεδόν σε κάθε ταινία ή κανάλι στην τηλεόραση.

Ο Ρομπ φωτογραφίζει τον εαυτό του, με τις μαγικές του ικανότητες τον βάζει σε φωτογραφίες των σελέμπριτις και ξεκινάει το πάρτι. Κάνει photo bombing, που λέτε εσείς οι νέοι. Και το κάνει καλά. Υπερβολικά καλά.