Συνταρακτικό νέο και μεγάλη απώλεια. Όπως σίγουρα θα έχετε πληροφορηθεί, η βασίλισσα Ελισάβετ, αυτή η γλυκύτατη κυρία που έπινε το τσάι της στο αρχοντικό της όσο επέβαλλαν καθεστώς κατοχής στην Κύπρο, έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια. Και μιλάμε για 96 χρόνια δύσκολα, γεμάτα δεξιώσεις, υπογραφές, βάλε-βγάλε το στέμμα και ώρες μπροστά από μια οθόνη να βλέπει Crown. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αλλά καταλαβαίνετε, δεν είναι σωστό, έχει λίγες ώρες που πέθανε.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι υποστηρικτές της μοναρχίας, Έλληνες πατριώτες που πονέσατε με τη δυσάρεστη αυτή είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου, καιρός να ηρεμήσετε και να αφήσετε κάτω το χαρτομάντιλο που σκουπίζετε τα δάκρυά σας.

Η βασίλισσα μπορεί να “έφυγε”, αλλά δεν έφυγε και μάλλον δεν θα φύγει ποτέ. Θα είναι για πάντα εδώ να μας προσέχει. Όλους, ανεξαρτήτως λαού -εκτός και αν είστε Κύπριοι. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί έχουμε αποδείξεις ότι μας κοιτάζει όλους από εκεί ψηλά.

Η Ελεύθερη Ώρα της Αγγλίας, μπας και κάνει κάνα κλικ παραπάνω μέρες που είναι, βρήκε μια φωτογραφία από μια θλιμμένη θαυμάστρια της αποικιοκρατίας και σαν να μην  έφτανε αυτό, το έκανε και θέμα. Απίστευτα πράγματα από την Daily Mail που από   τα πολλά ναρκωτικά τη θλίψη είδε την βασίλισσα Ελισάβετ στα σύννεφα. Ίδια!