Η ζωή μας είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη και μερικές φορές, εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε ηρεμήσει, βρίσκει νέους τρόπους να μας βγάζει από τα ρούχα μας. Η αλήθεια είναι όμως ότι, μέσα από την ατυχία μας, δημιουργούνται υπερβολικά αστείες καταστάσεις τις οποίες, φυσικά, τις καταλαβαίνουμε αργότερα, όταν οι παλμοί μας έχουν πέσει και το πρόσωπό μας από κόκκινο λόγω της πίεσης, βρίσκει σταδιακά το κανονικό του χρώμα. 

Όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας, κανείς δεν κατάφερε να νικήσει τις συγκυρίες που μας οδηγούν στην απόλυτη παράνοια, αυτή που μας κάνει να αναφωνούμε «πώς έγινε αυτό;» και «γιατί σε εμένα;». Οπότε πρέπει επιτέλους να το παραδεχτούμε: είμαστε ένα παιχνίδι στα χέρια ενός μικρού παιδιού που θέλει να σπάσει πλάκα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Μόνο να γελάσουμε και εμείς, ειδικά όταν όλα τα στραβά του κόσμου συμβαίνουν στον διπλανό μας. Ελάτε τώρα, όλοι γελάμε ότι ο κολλητός γλιστράει και πέφτει μπροστά σε κόσμο, μην το αρνείστε.

Η παραπάνω ατυχία ανήκει στην κατηγορία με τις πιο κλασικές αναποδιές που μπορεί να τύχουν σε εμάς ή τους γύρω μας, αλλά υπάρχει και άλλη μία, λίγο πιο ακραία. Εμείς θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη και ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που παρά τα νεύρα τους, βρήκαν τη δύναμη να φωτογραφίσουν τη στιγμή που τους χάλασε τη μέρα και να τη μοιραστούν. Μπράβο τους, μας έφτιαξαν τη διάθεση.

Ακολουθούν 8 φωτογραφίες απόλυτης ατυχίας που ίσως σε κάνουν να γελάσεις υστερικά όσο περιμένεις το μετρό που εννοείται ότι άργησε. Κυριακή είναι. Τα παρακάτω κλικ, πάντως, μοιάζουν με Δευτέρα.

Ίσως του έπεσε λίγο παραπάνω

Όταν πας να βάψεις το σπίτι σου αλλά τελικά βάφεις το αυτοκίνητό σου

Το κόλπο δεν έπιασε

Αυτό αλήθεια, μην σου τύχει

Για ένα ποτό μετά τη δουλειά ήθελε να πάει ο άνθρωπος

Δευτέρα πρωί

Όλοι θα δουν μια ταινία. Εκτός από εσένα. Εσύ θα κοιτάζεις έξω από το παράθυρο

Πόνεσε η καρδιά μας