Η μέρα μας ξεκίνησε όπως ακριβώς την περιμέναμε: με μπινελίκια. Ένας πολύ ψύχραιμος παππούς, έξω ακριβώς από το σούπερ μάρκετ μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από το φοβερό, το τρομερό, το ιστορικό πια, καλάθι του νοικοκυριού, αυτό που χωρίς καμία αμφιβολία, θα σώσει τα σπιτικά μας και θα εξαλείψει την ανέχεια.

Και αφού αυτή η μέρα -όπως ήδη είπαμε-, είναι ιστορική, δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση διαφορετικά. Το γιορτάζουν. Και καλά κάνουν, το ίδιο θα κάναμε και εμείς αν οδηγούσαμε την Ελλάδα μας στη γη της Επαγγελίας.

Πρώτος και καλύτερος, ο πάντα fit Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, συνηθισμένος λόγω επαγγέλματος, βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ και πόζαρε μπροστά από προϊόντα λες και ήταν έτοιμος να τα πουλήσει ο ίδιος. Χωρίς λόγο. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ήμασταν τουλάχιστον ψεύτες αν απλά προσποιούμασταν ότι δεν γελάσαμε με το έντονο σουρεάλ στοιχείο των φωτογραφιών.

Γελάσαμε. Πολύ. Έτσι, μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε αυτό το εντελώς ανούσιο κείμενο ώστε να δείτε και εσείς μαζί μας τα κλικ που μας έφτιαξαν την μέρα. Καθίστε αναπαυτικά, το ταξίδι στον εγκέφαλο του Αντρέ Μπρετόν ξεκινάει.

Το γάλα

Με ύφος σωστού ινφλουένσερ, μας προτείνει το συγκεκριμένο γάλα το οποίο είναι 100% ελληνικό. Αυτό έλειπε!

Η ζάχαρη

Βλέπετε πού έφτασε η λευκή κρυσταλλική ζάχαρη; Για σας, μόνο. Να, δείτε καλύτερα!

Η ζάχαρη vol.2

Επειδή μάλλον δεν το εμπεδώσατε πριν, πόζαρε ξανά. 

Τα αβγά

Δηλαδή τι άλλο θέλετε; Αβγά, γάλα. Λίγο ακόμα και θα ετοιμάσετε κέικ να βγάλετε τον χειμώνα.

Τα κρέατα

Μόνο για παράπονα είστε πάντα έτοιμοι. Έναν καλό λόγο για το καλάθι του νοικοκυριού, δεν έχετε πει. Κρέας ρε, κρέας. 

Bonus: η συγκίνηση  του Άδωνι Γεωργιάδη για το καλάθι του νοικοκυριού, μας θύμισε αυτή του Δημήτρη Tiger Μελισσανίδη στα εγκαίνια της Αγιάς Σοφιάς OPAP Arena.