Έχουμε νοικιάσει σπίτι, αμάξι, ποδήλατο, πατίνι. Έχουμε διαβάσει ότι στην Ιαπωνία νοικιάζουν φίλους και ανθρώπους να υποδυθούν το σύντροφό τους. Δεν είχαμε σκεφτεί ότι νοικιάζεται άνθρωπος για να μας κρεμάσει τις κουρτίνες. Βρήκαμε.

Ο σύζυγος της Λόρα Γιανγκ, Τζέιμς, έχει γενικές δεξιότητες για μικροδουλειές, τη ζωγραφική, τη διακόσμηση, την τοποθέτηση πλακιδίων και την τοποθέτηση μοκέτας έτσι δημιούργησαν μια επικερδή επιχείρηση που ονομάζεται «Rent My Handy Husband». για τις Χρεώνει 44 δολάρια την ώρα και περίπου 280 δολάρια για ημερήσια τιμή.

Η επιχείρησή τους έχει γίνει τόσο δημοφιλής που χρειάστηκε να αρνηθούν ακόμη και προτάσεις. Η κυρία Γιανγκ είπε ότι πήρε την ιδέα για πρώτη φορά από ένα podcast που μιλούσε για έναν άνδρα που έβγαζε τα προς το ζην συναρμολογώντας έπιπλα για άλλους ανθρώπους. Πριν ξεκινήσουν το “Rent My Handy Husband”, ο Τζέιμς δούλευε σε μια αποθήκη. Ωστόσο, παράτησε τη δουλειά του για να γίνει μπαμπάς πλήρους απασχόλησης των τριών παιδιών τους, δύο εκ των οποίων έχουν αυτισμό. Ο Τζέιμς διαγνώστηκε επίσης ως αυτιστικός πριν από τέσσερα χρόνια.

Δημιούργησε έναν ιστότοπο “Rent My Handy Husband” και διαφημίστηκε στο Facebook και στη δημοφιλή εφαρμογή Nextdoor. Ο αριθμός των απαντήσεων την ξάφνιασε. Σήμερα δουλεύει έξι ημέρες την εβδομάδα από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το ζευγάρι πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία για την περίοδο των Χριστουγέννων, προσφέροντας εγκαταστάσεις εορταστικών φωτιστικών και στολισμών. Προσφέρουν εκπτώσεις σε όσους εργάζονται στο NHS και σε άτομα άνω των 65 ετών, άτομα με ειδικές ανάγκες, φροντιστές. «Ξέρουμε πώς είναι να είσαι γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες και ξέρουμε πώς είναι να παλεύεις για χρήματα ή να πρέπει να αποταμιεύσεις». Δεν κάνει ηλεκτρολογικές και υδραυλικές υπηρεσίες.