Αν κάτι είναι σίγουρα για αυτή τη χώρα, είναι ότι οι άνθρωποι που ζουν εντός των ελληνικών ορίων, έχουν τον τρόπο να μας εκπλήσουν τόσο με τις πράξεις τους όσο και με τα όσα υποστηρίζουν. Βέβαια, για τον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με την περίφημη ατάκα περί “άνδρας παλαιάς κοπής”, δεν περιμέναμε και πολλά, ίσως(;) μερίδιο ευθύνης έχουν και οι εκπομπές που τον καλούν να μοιραστεί τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του. Το ίσως είναι σχετικό, ξέρουν τι “αγοράζουν”. Αυτή τη φορά, επέλεξαν να παίξουν ένα κομμάτι από το κανάλι του στο YouTube.

Τα όσα ακούσαμε από τον Παύλο Χαϊκάλη το πρωί της Δευτέρας (14/11) στο “Πρωινό”, απλά επιβεβαίωσαν όλα τα παραπάνω. Είναι δικαιολογημένος ο ιντερνετικός χαμός που έχει προκληθεί; Είναι. Αλλά είναι καιρός να ξεχωρίζουμε πότε δίνουμε σημασία σε κάποιον και πότε όχι. Αυτά που δήλωσε για την υπόθεση της 12χρονης, πάντως, όσο κατανόηση να δείχνεις σε κάποια άτομα λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς του, σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος τον τελευταίο καιρό την έχει δει αστρολόγος, “σκιαγράφησε” τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τα Σεπόλια. Είναι όσο αστείο και εξοργιστικό ακούγεται, ναι. Όπως τόνισε, λοιπόν, ο Ηλίας Μίχος αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ και γι΄αυτό φταίει ο Κρόνος. Πολλά φταίνε, θα πούμε εμείς, σίγουρα όχι ο Κρόνος.

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσία ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψή του, η οποία ήταν ευνοϊκή», ανέφερε  ο ηθοποιός/αστρολόγος/πρώην πολιτικός.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας δεν πίστευε σε αυτά που άκουσε. «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας».