Ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι η ένοχη απόλαυσή μας είναι γνωστό. Ότι οι Ισπανοί τη λατρεύουν είναι γνωστό. Ότι δεν είναι εντελώς άγνωστοι στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι άγνωστο. Ότι βρήκε τη θέση της η Ελένη και το (κάπως cringe) «Αεράκι» στο soundtrack της ταινίας Glass Onion με την οποία έχετε λυσσάξει όλοι, το μαθαίνουμε τώρα; 

Σε άλλα νέα, η Φουρέιρα έβαλε μια (ακόμα, μάλλον) διεθνή επιτυχία στο ενεργητικό της, μιας και το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», που κυκλοφορεί από την Panik Records, μιας και ακούγεται στη νέα ταινία του Netflix, Glass Onion, με τον Ντάνιελ Κρεγκ. 

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, επιλέχθηκε από την παραγωγή της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» (ελληνικός τίτλος «Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2») για να «ντύσει» μία από τις σκηνές της. Για να προλάβουμε απορία σχετική και άσχετη, όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις δει το Knives Out για να παρακολουθήσεις το Glass Onion. 

Σε ποια σκηνή ακούγεται το «θα σε κάνω ένα βραδάκι φάρο στη Φολέγανδρο»;

Το κομμάτι ακούγεται τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές φτάνουν από τις ΗΠΑ σε μια αποβάθρα στην Ελλάδα για να επιβιβαστούν σε ένα γιοτ, το οποίο θα τους μεταφέρει στο νησί όπου εκτυλίσσεται το μυστήριο που καλείται να λύσει ο Ντάνιελ Κρεγκ, που υποδύεται τον παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ. Βασικά, στο 14:10 της ταινίας.

Θενκ ας λέιτερ. Ή και όχι. Προχωράμε.