Λένε ότι, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά, ισχύει. Ο Έλληνας τενίστας έχασε από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open αλλά, εντάξει, τι να του  πει κανείς; Έπαιζε απέναντι στον μύθο από την Σερβία. Όπως φαίνεται, όμως, αργά η γρήγορα θα έρθει και η ώρα του Στέφανου. Η αντίδραση των ξακουστών Χάροντς, ωστόσο, δεν ήταν τόσο ψύχραιμη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς και το πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου έχουν την ιστορία τους

Πριν περάσουμε στα άκρως βιτριολικά tweets των Χάροντς, ας δούμε τι έγινε στον τελικό. Οι αθλητές αναμετρήθηκαν στην κατάμεστη αρένα Λάβερ, με τον αγώνα να διαρκεί πάνω από περίπου 3 ώρες γιατί (τι άσχετοι που είστε, Θεέ μου!) τένις είναι αυτό. Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε δυναμικά στο γήπεδο, αλλά έχασε με 6-3 το πρώτο σετ. Η ζωή είναι σκληρή.

Στο δεύτερο σετ, έδειξε καλύτερη εικόνα, αλλά έχασε αρκετά set point και το τιμημένο tie break. Η επαναφορά από εκεί και ύστερα αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, με τον Σέρβο πρωταθλητή να διατηρεί το πολύ υψηλό επίπεδο του παιχνιδιού του. Ο Τζόκο δεν αστειευόταν, άσχετα αν δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Και το τρίτο σετ οδηγήθηκε σε tie break, αλλά ο Νόλε έδειξε την κλάση του και πήρε το παιχνίδι «σβηστά» που λένε και οι φιλόσοφοι στα ελληνικά αθλητικά ραδιόφωνα. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με 6-3, 7-6, 7-6. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ο Σέρβος τενίστας έφτασε τον Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ και είναι μαζί στην κορυφή με τα περισσότερα τρόπαια σε Grand Slam, τα οποία είναι 22. 

Δυστυχώς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να φτάσει στο όνειρο του πρώτου τίτλου σε μεγάλη αναμέτρηση και έχασε σε ακόμη έναν τελικό από τον αντίπαλό του. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε και την ιντερνετική «επίθεση» από τα Χάροντς τα οποία, μεταξύ άλλων, θυμήθηκαν και το βρίσιμο του Στέφανου στον πατέρα του