Το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ της δίνει και κάτι που δεν ζήτησε: μια καλή επαφή με το τι συμβαίνει εκεί έξω. Με μια πολύ ευρεία έννοια. Αυτό έχει μια καλή και μια κακή πλευρά. Δεν “σκουριάζει” η Ζέτα. Μαθαίνει την αργκό, τα αντανακλαστικά, τις τάσεις εκεί έξω. Η κακή πλευρά είναι πως δεν μπορεί να προβλέψει ούτε να αποφύγει το πότε θα αποφασίσει κάποιος παίχτης ή κάποια παίχτρια να της κάψει το μυαλό. 

Ναι, όλα αυτά τα λέμε για να καταλήξουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια βίωσε το δεύτερο. Ξανά. Μη σας τα πολυλογούμε, δυο παίχτριες είχαν ένα διάλογο χωρίς τον οποίο εύκολα μπορούσε να ζήσει η Ζέτα. Λέξη – κλειδί: αγγούρι. Σχεδόν το έχετε πιάσει, αλλά θα συνεχίσουμε χωρίς μπέσα. 

Σε άλλα νέα, στο χθεσινό επεισόδιο, η μια από τις δυο ομάδες έπρεπε να βρει τη λέξη “αγγούρι”. Πώς κατάφερε η ομάδα να καταλήξει στη λέξη; Με ιδρώτα και άβολο σκηνικό. Πρακτικά, με τον εξής διάλογο: 

“Κάθεσαι πάνω”
“Καρέκλα, σκαμνί”
“Όχι”
“Αγγούρι, αλήθεια;”

Μάλιστα. Συνεννοήθηκαν εκείνες; Ναι. Μάς πέφτει εμάς λόγος; Όχι. Αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια τι φταίει; 

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν κατάφερε να μη σχολιάσει αυτή την ιδιαίτερη περιγραφή, με τις παίχτριες να τις απαντούν πως το είχαν δουλέψει στην προπόνηση. «Το είχαμε συζητήσει, είχαμε κάνει προπόνηση αυτή τη λέξη», της είπαν. «Και είχατε πει “κάθεσαι πάνω; Συμβαίνει στον κόσμο εννοείς; Γενικότερα;”», τις ρώτησε. «Δεν συμβαίνει σ’ έμας σε κάτι φίλες», απάντησαν οι παίκτριες.

Τότε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη σε παίκτη της άλλης ομάδας είπε: «Νόστιμο το αγγούρι Σπύρο, δροσερό κι από ότι μάθαμε έχει διάφορες χρήσεις».

Αχ ρε Ζέτα, τι τραβάς κι εσύ;