Κάποιες στιγμές στη ζωή ανήκουν στη κατηγορία “μη σου τύχει”. Υπάρχουν όμως άνθρωποι γύρω μας που δεν έχουν σχεδόν ποτέ την τύχη με το μέρος τους. Πολλά τα παραδείγματα, αν κάνετε ένα rewind λίγο πριν κοιμηθείτε έτσι ξαπλωμένοι που είστε το κρεβάτι σας ή στην καρέκλα του γραφείου, θα βρείτε πολλά. 

Από τη μία αυτό βοηθάει στη δημιουργία περιεχομένου, άλλωστε να το να γελάς με τις άτυχες στιγμές του άλλου είναι σύνηθες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Δεν είναι. Αλλά γελάς. Και θα καείς στην Κόλαση.

Μέχρι να φτάσουμε στον προθάλαμο και να περάσουμε την μεγάλη πύλη που οδηγεί εκεί, έχουμε ακόμα, οπότε γελάστε τώρα που προλαβαίνετε. Εμείς αυτό κάναμε όταν στην καθιερωμένη μας βόλτα από τα αμερικανικά σάιτ, πέσαμε πάνω σε μία “είδηση” της New York Post η οποία φημίζεται(;) για τo πολύ σοβαρό δημοσιογραφικό της έργο. 

Εκεί, λοιπόν, είδαμε ένα βίντεο από το μετρό της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή έναν κοιμώμενο επιβάτη και έναν αφράτο αρουραίο (τρώνε ασταμάτητα, όλες τις ώρες τα τρωκτικά εκεί, γιατί νομίζετε ότι η Νέα Υόρκη είναι γνωστή και ως Η Πόλη που δεν Κοιμάται Ποτέ) ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει πάνω του και να παίξει μαζί του λες και βρίσκεται σε παιδική χαρά.

Ο άτυχος επιβάτης, πολύ ψύχραιμος ή εντελώς κοιμησμένος (όπως το πάρει κανείς), αρχικά προσπάθησε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, μέχρι που απλά σηκώθηκε και άφησε τον αρουραίο να πέσει από τον ώμο του.