Πιθανότατα στο τέλος θα μείνει μόνος του ο Λιανός. Ένας μετά τον άλλον αποβάλλονται οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που (όπως μαθαίνουμε και από τους κατινοκαυγάδες των πρώην παικτών στο Twitter) δεν έχει και τόση σχέση με την επιβίωση. Κι επικοινωνία με τον έξω κόσμο έχουν, και κινητά μπορούν να βρουν και πληρώνουν λοκάλια να τους κάνουν τα εβδομαδιαία ψώνια και δίνουν ερωτικά ραντεβού σε καλύβες και λοιπές καβάτζες. 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προχώρησε στην αποβολή δύο ακόμη παικτών (μετά την αποβολή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου), από τη νέα ομάδα των Μαχητών και συγκεκριμένα του Γιωρίκα Πηλίδη και του Ηλία Γκότση. Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην αποβολή των δύο παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης/ σαπουνόπερα με ηθοποιούς και σενάριο

 

Μάλιστα, όταν ο Γιωρίκας Πιλίδης ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής για την χρήση κινητού, το παραδέχθηκε σε αντίθεση με τον Ηλία Γκότση που αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με φαγητό. Τότε η παραγωγή έφερε στο συμβούλιο τον λόκαλ, ο οποίος έδειξε τον Γκότση ως τον παίκτη που του είχε δώσει τη λίστα. Ωστόσο, εκείνος επέμενε ότι δεν έχει σχέση λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αγγλικά.

Φυσικά ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε την ίντριγκα, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές ότι ο Ηλίας Γκότσης τρώει κρυφά. Η παραγωγή έκανε αμέσως μια έρευνα για το θέμα και κάποιος λόκαλ παραδέχθηκε ότι του είχε γίνει κατάθεση 300€ στον λογαριασμό του για τον Γιωρίκα Πιλίδη από κάποιον δικό του άνθρωπο. Για τον λόγο αυτό ο πρωταθλητής πάλης κατηγορήθηκε για χρήση κινητού, αφού βρέθηκε κλήση στην Ελλάδα σε συγκεκριμένο αριθμό.

https://twitter.com/hashtag/survivorGR?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στη συνέχεια ο λόκαλ παρέδωσε μια χειρόγραφη λίστα με ψώνια του Ηλία Γκότση. Η λίστα ήταν γραμμένη στα αγγλικά αναγράφονται μεταξύ άλλων καπνικά προϊόντα καθώς και αναψυκτικά. Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως, που βρήκε ο τα χρήματα ο Ηλίας Γκότσης για αυτά τα ψώνια.To πραγματικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο αλλά στο Twitter.

https://twitter.com/RTalantsev/status/1640637955730489344?ref_src=twsrc%5Etfw

Λίγες ώρες μετά την είδηση των αποκλεισμών του Πιλίδη και του Γκότση, άπαντες στο Twitter έσπευσαν να καταθέσουν την άποψή τους. Και είδαμε απίστευτο ξεκατίνιασμα Σοϊλέδη, Τζέιμς, Κάτιας και Βρισηίδας. Ο Άρης και η  Βρισηίδα άρχισαν να μιλούν για το παρελθόν στο παιχνίδι, με τη συζήτηση να πηγαίνει στο ποιος τρώει και ποιος όχι.

Η Βρισηίδα άφησε να εννοηθεί ότι έτρωγε το φαγητό που τις έδωσαν οι Ασημίνα και Δαλάκα, με την πρώην παίκτρια του All-Star να κατηγορεί τον φιναλίστ του 2022, ότι εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ, υπονοώντας ότι και ο Σοϊλέδης έτρωγε κρυφά φαγητό. Γενικά, αυτό το ριάλιτι πλέον είναι τούρκικη σαπουνόπερα. Κάκιστη.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Με ξύλα πήγαν να σβήσουν τη φωτιά που έπιασε σε καλύβα του Survivor

Το Survivor έπαθε Ερωτοδικείο και βάζει την Ελευθερία Ελευθερίου να μαλώνει με τον πρώην της

Τελικά, τη σκληρή αλήθεια για το Survivor την είπε ο Σπαλιάρας