Ο Σταύρος Γεώργας και το ηλεκτρονικό του τσιγάρο έκαναν  comeback. Όσοι δεν τον γνωρίζετε, να σας θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Γεώργας έγινε viral στο ελληνικό TikTok για όλους τους λάθος λόγους. Έγινε το πρώτο κοινωνικό φαινόμενο του ελληνικού TikTok με ονοματεπώνυμο (χωρίς ούτε ένα haul από τα κινέζικα fast fashion που δεν αξίζουν τα λεφτά σας). Έστειλε σε περίπου 6000 γυναίκες το ίδιο κρίπι μήνυμα:”Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι”.

Όταν οι παραλήπτριες τον άφηναν στο διαβάστηκε, περνούσε στο δεύτερο ηχητικό που ήταν η ιστορία της πρώην του, της “Βασιλικής”. Τα ηχητικά του μηνύματα μιξαρίστηκαν κι έγιναν club anthems.  Κι επειδή η τοξικότητα και ο σεξισμός των social media είναι το γόνιμο έδαφος για τέτοιες προσωπικότητες, επέστρεψε για να καυχηθεί για τις ερωτικές του επιτυχίες με παντρεμένες. Και να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα “άνδρας είμαι“. 

“Μια νύχτα του Σταύρου Γέωργα, η ζωή μας όλη”

Τι είπε; “Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα . Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα είχα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα. Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες με το 60 % των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου [στα οποία λέω] “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα [που λένε] “Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά, καταλάβατε τι θέλω να πω. Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα. Όμως βέβαια στη θέση σας.Δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας, άμα βρισκόμασταν και μετά εξαφανιζόσασταν, μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’χω κάνει, δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι. Όσον αφορά το περιβόητο ηχητικό “Χριστίνα με τσέχασες κάποια με τσέχασε Χριστίνα  χουζουρεύω” και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη καυ..τα τρολάρισμα γιατί μερικές είστε πραγματικά για καυ..τα και τρολάρισμα. Θα μου πεις κι εμείς γι’ αυτό σας το κάναμε το κάναμε οκέι. Να ευχαριστήσω δημόσια πάρα πολλές γυναίκες που πήρατε τηλέφωνο από νησιά Πάτρα Θεσσαλονίκη Αθήνα από παντού γενικά να μάθετε πως είμαι μετά από όλη αυτή την κατάσταση. Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά από γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα.. Έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα… Πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου, πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral, μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου… Το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας”.