Η δική μας Αλεξάνδρα, (την  οποία όσοι δεν γνωρίσατε, καλό είναι να το κάνετε γιατί θα τη βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας), λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου της album,  επιστρέφει με το “Άνοιξέ μου”. Ένα τραγούδι που έκανε αίσθηση για καιρό στις συναυλίες της, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στην επιφάνεια.

Σκληρό και ατμοσφαιρικό, μας δίνει ακόμη ένα στοιχείο για το ύφος που διαμορφώνει μία από τις πλέον υποσχόμενες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς.

Το video clip που το συνοδεύει, γυρισμένο με κινηματογραφική ματιά, θυμίζει περισσότερο ταινία μικρού μήκους και με το μοτίβο της τραγικής ειρωνείας, μας κρατά απέναντι από την οθόνη, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το cast απαρτίζουν αξιόλογοι νέοι ηθοποιοί, με την ίδια την Αλεξάνδρα να επιβεβαιώνει την πρόσφατη “γνωριμία” της με την υποκριτική και το χώρο του Θεάτρου (Μικρές ιστορίες φόνων, Θέατρο Vault), ενώ έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Σεϊταρίδη, ο οποίος κάνει μια εξαίρεση από τη μεγάλη οθόνη, την τηλεόραση και τη θεατρική σκηνή, όπου τον έχουμε συνηθίσει.

Στίχοι: Νίκος Μπόβολος
Μουσική: Χρίστος Σερενές
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης

 

Δείτε πρώτοι στο Provocateur το νέο video clip της Αλεξάνδρας Κόνιακ.
 

 

Βρείτε την Αλεξάνδρα Κόνιακ στο:
 

-Facebook
-Soundcloud
-Youtube