Παρέλαση κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη στη ζώνη της. Η τηλεθέαση στα ύψη. Πουλάει η υπόθεση της Πάτρας. Πουλάει σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν μονοθεματικά τα πρωινάδικα τρέχουν να βρουν καμιά τριτοξαδέλφη, τη νυχού της Ρούλας, τον παπά που εξομολόγησε το Μάνο, τον περιπτερά της γειτονιάς, φυσικά και την χαρτορίχτρα. Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από αυτό τον επαγγελματικό κλάδο, από την υπόθεση με το βιτριόλι.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ζουν τόσο χρόνο σε στούντιο που είναι θλιβερά, μίζερα, κακοφωτισμένα, μπανάλ, με αδέσποτες γάτες να γυρίζουν παντού και ποντίκια να βρίσκονται πεθαμένα ανάμεσα σε καλώδια, που έχουν ξεχάσει την πραγματική ζωή. Έχουν μάθει ότι η τιμή τους ανεβαίνει ή κατεβαίνει ανάλογα με την τηλεθέαση. Κι όταν λέμε #τιμή ίσως είναι #διπλής. Αν θέλουν συμβόλαια και ποσοστά από τις διαφημίσεις (σε σόσιαλ ή από το κανάλι) πρέπει να κάνουν νούμερα. Κι αυτό #διπλής. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα βγάλει γραμμούλα με χαρτορίχτρα, τι πιο σύνηθες. Επόμενη γραμμούλα φαντάζομαι η καφετζού;

https://twitter.com/hashtag/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν θα σας φαίνεται δεοντολογικό; Σκασίλα του. Το ζήτημα είναι να γραφτεί η λέξη «αποκλειστικό», «σπάει τη σιωπή της» κτλ κτλ και να κάτσει η νοικοκυρά/συνταξιούχα/ φοιτήτρια αποχαυνωμένη στον καναπέ μπας και κάνει μεταγραφή ο Λιάγκας του χρόνου ή πάρει τη δική του εκπομπή. Το μόνο που μετράει είναι η τηλεθέαση. Κι ας κάνει παρέμβαση η μάνα και διαψεύσει τη χαρτορίχτρα.

Μια συνάδελφος κάνει home party με φίλους κάθε Παρασκευή με την Αγγελική Νικολούλη. Η Νικολούλη έγινε τα νέα μπουζούκια/ μπαρ/ κλαμπ της Παρασκευής. Μια άλλη διαβάζει κάθε ποστ του Κουσουλού και του Λέων. Καλλιεργείται εδώ και εβδομάδες η επιθυμία στο κοινό που εθίστηκε σε αυτό το ριάλιτι της Πάτρας να κλείσει η υπόθεση για να ικανοποιηθεί.

https://twitter.com/hashtag/megalivenews?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Και η μόνιμη επωδός κάθε εκπομπής είναι η αερολογία “Η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην λύση της, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις”. Γιατί στην ουσία δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ενοχής για να λυθεί η υπόθεση. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Έχουν γίνει πολλά λάθη στη διαχείριση. Μέχρι τώρα υπάρχουν ερωτηματικά αλλά όχι απόδειξη εγκλήματος.  

Η χαρτορίχτρα που ισχυρίζεται ότι είδε δυο φορές την Ρούλα είπε ότι η μάνα πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια συγγενικά της πρόσωπα. Γιατί το 2022 είναι λογική μια τέτοια σκέψη, σε λίγο θα κατέβουμε στην πλατεία του χωριού να περάσει ο Ζητιάνος του Καρκαβίτσα και να αγοράσουμε το σερνικοβότανο. Και η Ρούλα έκανε παρέμβαση στο Πρωινό, λέγοντας τα εξής: «Διαψεύδω ότι έχω επισκεφτεί χαρτορίχτρα». ΟΤΙΝΑΝΑΙ.

Ο  Νικός Ευαγγελάτος χθες έκανε ολόγραμμα νεκρού παιδιού. Γιατί τι να τις κάνουμε τις κοινωνικές συμβάσεις ενώ μπορούμε να απανθρωποιηθούμε όλοι; Να συνηθίσουμε τον χυδαίο εκμαυλισμό για να μετατραπούμε όλοι σε ένα ψηφιακό ζωώδες όχλο που θα πάρει το νόμο στα χέρια του.Η υπόθεση της Πάτρας έχει γίνει καθημερινό σίριαλ. Με δίκες. Με την Ρούλα των Πατρών να έχει ήδη καταδικαστεί. Πριν καν κληθεί για κατάθεση. Γιατί γίναμε όλοι ιατροδικαστές εφόσον αποφοιτήσαμε ως λοιμοξιολόγοι.   Και όταν αυτό τελειώσει, κάποιοι θα κεφαλοποιήσουν την αναγνωσιμότητα, κάποιοι θα κρεμάσουν τα κόκκινα ή τα πράσινα σακάκια τους, κάποιοι θα πληρώσουν τον ναρκισσισμό και την κοινωνιοπάθεια τους και τρία παιδιά δεν θα μιλάνε από τον τάφο τους. Κανείς δεν θα κάνει σεμινάρια αυτοεπίγνωσης και συνειδητότητας πάντως.