Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες του olapsemata.gr, ο μέσος Έλληνας λέει «Στέφανος Κασσελάκης» κάθε 32 δευτερόλεπτα. Και ξέρετε κάτι; Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε σε αυτές τις έρευνες αφού ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά τις τελευταίες μέρες και ώρες, παίζει παντού: σε ειδήσεις, εκπομπές, σάιτ, social media. Παντού.

Οι δημοσιογράφοι, όπως θα έχετε καταλάβει και εσείς, έχουν δείξει τρομερό ενδιαφέρον στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα και οι Στέφανος και Έφη, οι Κασσελάκης και Αχτσιόγλου, δεν τους έχουν απογοητεύσει. Γι’ αυτό άλλωστε οι συνάδελφοι εστιάζουν στο πρόγραμμά τους και δεν τρέχουν πίσω τους όταν οι υποψήφιοι πάνε στο γυμναστήριο ή σε ένα cafe να αγοράσουν το ρόφημά τους. Εδώ μιλάμε για πολιτική, τι μας νοιάζει το lifestyle, σωστά; Σωστά.

Πάμε τώρα στο λόγο που γράφτηκε αυτό το κείμενο. Πριν απο μερικές ημέρες ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη που τελικά δεν ήταν η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. Γενικότερα, ψάχνουν το background του, τους συγγενείς και τους φίλους. Ξέρετε ποιος είναι πραγματικός του συγγενής και όχι φάντασμα όπως η «γιαγιά»; Ο Γιάννης Κασσελάκης, «Έλληνας ιατρός και πολιτικός, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων».

Ε, χθες του «πείραξαν» τη Wikipedia και μέχρι πριν λίγες ώρες, διάβαζε κανείς τα παρακάτω:

Δυστυχώς, κάποιος που δεν έχει καθόλου χιούμορ, το διόρθωσε.