Στην εποχή μας, ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν έχουν Instagram. Αν και το Facebook παραμένει το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το Instagram είναι αυτό που επιλέγουν πλέον οι πιο νέοι σε ηλικία για να περάσουν το χρόνο τους, να πατήσουν «καρδούλες», να ανταλλάξουν μηνύματα και να ξεκινήσουν δειλά δειλά ένα ιντερνετικό φλερτ. Για κάποιους, όμως, είναι κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν.

Η Έλενα Κρεμλίδου, χρησιμοποιεί το Instagram για τη δουλειά της και δικαίως χαρακτηρίζεται instagrammer. Δεν είναι η μόνη. Σκεφτείτε πόσοι σελέμπριτις του εξωτερικού προωθούν τη δουλειά τους από εκεί. Αφού σχολίασε την αποχώρησή της από το Survivor στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί λόγω του επαγγέλματός της.

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει.. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος», ανέφερε.

«Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές».