Έχετε και εσείς τα δικά σας, αλλά και ο ΣΚΑΪ ακόμα πληρώνει πρόστιμα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ναι, ο παρουσιαστής έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από το συγκεκριμένο κανάλι και να έχει βρει πια νέα τηλεοπτική στέγη, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ο ΣΚΑΪ φαίνεται να είναι ακόμα χρεωμένος. 
Το ΕΣΡ τιμώρησε με δυο ακόμα πρόστιμα τον ΣΚΑΪ για τον εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, συνολικού ύψους 45 χιλιάδων ευρώ, για “προσβολή της αξίας του ανθρώπου” και “προσβολή προσωπικότητας ατόμου”. 

Αναλυτικά, το πρόστιμο των 30 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε για “προσβολή της αξίας του ανθρώπου”, σχετικά με προσβλητικές ατάκες για διαγωνιζώμενη του GNTM, sto  της 01/10/2019, όπως «η άλλη η παχιά να είναι στην παραλία έτσι σαν να έρχεται η Greenpeace να την ρίχνει πάλι μέσα δεν σας πειράζει, σας πειράζει ο Πετρετζίκης που είναι κούκλος».

Ένα ακόμα πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ, έπειτα από εξώδικη “δήλωση-διαμαρτυρία-πρόσκληση”, για “προσβολή προσωπικότητας ατόμου” στο ίδιο επεισόδιο της εκπομπής.  Από ό,τι φαίνεται, είχαν γίνει σχόλια, σχετικά με είδηση περί πώλησης σπιτιών από Ελληνίδα επιχειρηματία. Αναφερόμενοι σε αντικείμενα που βρίσκονταν σε αυτά, οι συντελεστές της εκπομπής, ανέφεραν φράσεις όπως «με τί τη λούζανε τη σκύλα αυτή; Θέλω να γίνω το σκυλάκι της», «πάνε οι καλεσμένοι και τους δένουν με τις χειροπέδες στο κρεβάτι;».

Δυστυχώς, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.