Η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας, μίλησε στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη τόσο για το ριάλιτι επιβίωσης όσο και για την αρχή της καριέρας της τονίζοντας πράγματα τα οποία την είχαν ενοχλήσει.

Μίλησε λοιπόν για την ανταπόκριση του κοινού στα βίντεο του Netwix που συμμετείχε αλλά και το «μπέρδεμα» όσον αφορά την ίδια αφού όπως υποστηρίζει, πολλοί πίστευαν πως άλλη κοπέλα έβλεπε ο καθένας στο ‘Splash’, άλλη χόρευε στο ‘Caliente’, άλλη στο Netwix, άλλη μιλούσε στο ραδιόφωνο και άλλη ήταν η Mariposa.

Όσον αφορά το αν ένιωσε αμήχανα στα βίντεο που τόνιζαν τα οπίσθιά της, ήταν ξεκάθαρη: «Ήταν εμφανής ο σεξισμός στα περισσότερα βίντεο, αλλά εννοείται ότι ήταν επιλογή μου να συμμετέχω, δεν αποποιούμαι κάτι. Το είδα τελείως κυνικά, ότι απλά είναι ένας ρόλος, που θα μπορούσε να υποδυθεί οποιαδήποτε κοπέλα με καλλίγραμμο σώμα, δεχόμουν οδηγίες και τις ακολουθούσα. Το λυπηρό είναι όταν συγχέουμε τον ρόλο με τον άνθρωπο που τον υποδύεται. Νομίζω ότι στο “Survivor” έδειξα την Έλενα σε όλες τις πτυχές της, επομένως ο κόσμος άφησε στην άκρη τους ρόλους».

Για το «αν δεν είχες την πίσω όψη σου, δεν θα σε ήξερε κανείς» που ακούει συχνά, ανάφερε πως «Φυσικά, ακόμα και σήμερα μου το λένε συνέχεια. Γενικά δεν απαντάω, αλλά υπάρχουν τόσες ωραίες απαντήσεις που μπορείς να δώσεις σε αυτούς τους ανθρώπους… Πολλές γυναίκες είναι πιο όμορφες από μένα και έχουν πολύ πιο ωραίο κορμί, αλλά δεν αρκεί η ομορφιά, χρειάζεται και σκληρή δουλειά. Το έχουν αποδείξει πολλές κοπέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν φτάσει πολύ ψηλά στο επάγγελμά τους, ανεξάρτητα από την εμφάνιση. Από 19 χρόνων έχω δουλέψει σκληρά σε ό,τι επέλεξα να κάνω στη ζωή μου».