Οι περισσότεροι από εμάς, περνούν το χρόνο τους, θέλοντας και μη, μπροστά από την οθόνη μας. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί το απαιτεί η δουλειά μας είτε γιατί ψάχνουμε για λίγες στιγμές χαλάρωσης μετά από αυτή. Ε, αυτές οι στιγμές χαλάρωσης τις βρίσκουμε στα social media. Έτσι και εμείς, την ώρα που κάναμε το καθιερωμένο μας scroll στο Facebook, «πέσαμε» στην είδηση που αφορούσε τον Μάριο Χεζόνια και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Για να είμαστε ακριβείς, δεν πρόκειται για είδηση αφού, στην αρχή τουλάχιστον, ήταν ένα απλό κατασκεύασμα ή επιθυμία αν θέλετε, των οπαδών του Παναθηναϊκού. Διαβάσαμε λοιπόν ότι οι φίλοι των «πράσινων» έκαναν «ντου» στην γνωστή παρουσιάστρια μέσω Instagram ώστε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Μάριο Χεζόνια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κροάτης έκανε like στην Ιωάννα Μαλέσκου και όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι φίλοι της ομάδας, προσπάθησαν να πετύχουν ένα διαδικτυακό προξενιό. Παιδιά, ο έρωτας απαιτεί δύο άτομα. Η ίδια μάλιστα, αναφέρθηκε πρόσφατα σε όσα γράφονται και ξεκαθάρισε το εξής: «Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ, αλλά φλερτ να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, ούτε και κοντά».

Τις τελευταίες ώρες, όμως, είχαμε μία, ας το πούμε, θετική εξέλιξη. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν ακολουθεί τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram, βρήκε έναν άλλο, πιο έξυπνο τρόπο να κάνει follow τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Τι έκανε; Χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της «Μπαλού», δηλαδή της σκυλίτσας της.