Η αλήθεια είναι ότι είμαστε συνηθισμένοι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από τότε που μπήκε στη ζωή μας, μας χαρίζει μέσα από την τηλεόραση και το Master Chef ατάκες που μας φτιάχνουν τη διάθεση κάτι που αποδεικνύει ότι, εκτός από καλός στη δουλειά του, έχει και τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Το τελευταίο «χτύπημα» του διάσημου μάγειρα, έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και συγκεκριμένα στην Ομαδική Δοκιμασία.

Οι τρεις chef και φυσικά κριτές, κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, που ετοίμασαν σε δύο ομάδες, μαζί με δύο εκλεκτούς καλεσμένους: τον Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Head Chef Luca Piscazzi.

Την ώρα λοιπόν που η Μαρίνα, η αρχηγός της μπλε ομάδας, πήγε στους κριτές και στους καλεσμένους τα πιάτα που έφτιαξε η ομάδα της, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια παρομοίωση του πιάτου με ένα αγαπημένο μας παιδικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι κριτές, με τη σειρά τους, δεν μπόρεσαν να μείνουν ψύχραιμοι και ξέσπασαν σε γέλια.

«Ποιος έστησε το πιάτο;» ρώτησε τη Μαρίνα και εκείνη απάντησε ότι το έστησε εκείνη μαζί με τον Τζιοβάνι. «Είναι σαν τον Μπάρνεϊ», απάντησε ο θείος Λεωνίδας και τα υπόλοιπα είναι ανήκουν πια στην ιστορία.