Ο μαγικός κόσμος του Instagram έγινε λίγο καλύτερος χθες καθώς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο -για ακόμη μια φορά. Στα social media κυριαρχεί το μίσος και αυτή είναι η απόδειξη. Μετά την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο, προκλήθηκε ένας χαμός. Δικαιολογημένος; Ίσως. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως όσοι πήραν θέση χρησιμοποίησαν και τα κατάλληλα επιχειρήματα για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους. Από την άλλη, η γεννημένη στην Ουκρανία παρουσιάστρια, το έκανε. 

Η Τζούλια Νόβα πιστεύει αυτά που πιστεύει, χωρίς μάλιστα να προσπάθησε ποτέ να επιβάλλει τη γνώμη της. Για να ξεκαθαρίσει τη θέση της, έκανε μια ανανέωση στην ανάρτησή της και απάντησε σε όσους ευχήθηκαν να χάσει την αθώα ψυχή που κυοφορεί επειδή φόρεσε μια φανέλα της ΕΣΣΔ. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

«Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός . Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά. Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι απο την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλά όμορφες , κατάφερε να προκαλέσει τέτοια κακιά στον κόσμο και τόσο άσχημη αντίδραση και κάποιοι να μου ευχηθούν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ότι μοιράστηκα με σας και είπα κάτι το οποίο βιώσαμε επι Σοβιετικής ένωσης το οποίο δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφουν στο Ίντερνετ προφανώς δεν φταίω εγώ για αυτό . Εγώ απλά μοιράστηκα εκείνη την ώρα με εσάς την δίκη μου αλήθεια και δεν νομίζω πως απαραίτητα έπρεπε να γράψω ψέματα για να μην σας προκαλέσω !

Σταματήστε επιτέλους να βγάζετε τέτοια κακιά με το παραμικρό και να προσπαθείτε δικτατορικά να επιβάλετε στον κόσμο να μην εκφράζεται ελεύθερα, εξάλλου αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία ; Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει;

Λέτε πως είσαστε Δημοκράτες αλλά μόλις κάποιος εκφράζει την άποψη του η οποία είναι αντίθετη απο την δίκη σας ή ανεβάσει φωτογραφία με μια μπλούζα που του θύμισε κάτι απο το την παιδική του ηλικία (χωρίς να αναφερθεί με σχόλιο σε αυτήν ) να ξεκινάτε να επιτίθεστε με κακιά στον ίδιο αλλά και να μαλώνετε μετάξι σας ! Δεν το καταλαβαίνετε πως είναι λάθος; Μοιράσετε αγάπη επιτέλους και αφήστε την κακία! Ξέρω πως είναι πιο δύσκολο αλλά μόνο αυτό μπορεί να μας βάλει σε έναν καλύτερο δρόμο. Με μίσος δεν πήγε ποτέ τίποτα καλύτερα ! Αυτό ήθελα να πω. Καλή σας μέρα!»