Ο ουρανός φωτίστηκε και η νύχτα έγινε μέρα. Ο Ολυμπιακός μόλις είχε κλείσει μια θριαμβευτική χρονιά και άνοιγε μια γιορτινή βραδιά. Με αναμνήσεις, συγκινήσεις, στιγμές χαράς και νοσταλγίας, λαό να παραληρεί και τους ποδοσφαιριστές να αποθεώνονται.

 

Η αρχή έγινε πριν ξεκινήσει η φιέστα με την προβολή του αφιερώματος στο International Champions Cup και την συμμετοχή της ομάδας στο συγκεκριμένο τουρνουά το καλοκαίρι στην Αμερική.

 

Αμέσως μετά όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με παιδάκια από τις Σχολές του Ολυμπιακού με σκοπό να αναδείξουν την τεράστιας σημασίας συνεργασία της ομάδας με την UNICEF, προβλήθηκε από τα matrix του γηπέδου ένα αφιέρωμα στην συνεργασία των δύο πλευρών.

 

Μετά την προβολή του video της UNICEF η Κ-15 γνώρισε την αποθέωση καθώς εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα με τα χειροκροτήματα του κόσμου προβλήθηκε και ένα video αφιερωμένο στην μεγάλη επιτυχία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

 

 

Σειρά πήρε ο Χούλιο Λοσάντα που εμφανώς συγκινημένος από την τιμή που του έγινε να παρευρεθεί στην φιέστα παρακολούθησε το αφιέρωμα του OlympiacosTV στο πρόσωπό του.

 

Από την φιέστα δεν θα μπορούσε να λήψη και η αναφορά στον Σταύρο Νταϊφά. Μάλιστα όπως είχε τονίσει και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η φιέστα για το 41ο Πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο αυτόν ηγέτη του συλλόγου μας που έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό. Το αφιέρωμα στη μνήμη του Σταύρου Νταϊφά, που έπαιξε στα matrix του «Γ.Καραϊσκάκης» σκόρπισε συγκίνηση σε όλους όσους βρίσκονταν στο φαληρικό γήπεδο.