Ως μέρος της περιπέτειας σε 16 χώρες, η Harley Davidson φέρνει κοντά σας και τα 23 μοντέλα της γκάμας του 2014, συμπεριλαμβανομένων και των ανανεωμένων μοντέλων που ανήκουν στο Project  Rushmore, στο πλαίσιο της περιοδείας Harley On Tour 2014.

Το Harley On Tour,  αποτελεί την τέλεια ευκαιρία, τόσο για τους ιδιοκτήτες Harley που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους, όσο και για τους λάτρεις της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley Davidson να κανονίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσικλέτα  που τους ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Ξεκινώντας το ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη το Harley On Tour επισκέφτηκε το νέο Δίκτυο Επίσημων Αντιπροσώπων Harley Davidson στην Ελλάδα (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707) στις 3 και 4 Μαΐου, ενώ το ταξίδι θα συνεχιστεί και στην Αθήνα (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) στις 10 και 11 Μαΐου.

Το Harley on Tour θα είναι στους σταθμούς του μόνο για λίγες μέρες, με μεγάλη ζήτηση και συγκεκριμένο αριθμό θέσεων γι’ αυτό και η κράτηση θα πρέπει να γίνει έγκαιρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.h-d.com.

Με τόσες πολλές μοτοσικλέτες στην πόλη, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της Harley, να ζήσουν μια εμπειρία test ride, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για το πέρασμα σε μια νέα ζωή ελευθερίας και ταξιδιών.

Επομένως, δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για την επόμενη περιπέτειά σας, ξεκινώντας με αυτό το test ride.