Όλα ξεκίνησαν από το δημοφιλές πλην όμως καρακίτρινο τηλεοπτικό μαγκαζίνο «Skylark Tonight». Ένα σόου που όπως αποδεικνύεται παρακολουθεί φανατικά ο δικτάτορας της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Όταν ο παραγωγός και ο παρουσιαστής του προγράμματος έμαθαν τα νέα, αποφάσισαν να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να καταφέρουν κάτι που κανείς δυτικός δεν έχει καταφέρει. Να του πάρουν συνέντευξη προκειμένου να αποβάλλουν από πάνω τους την ταμπέλα της κίτρινης δημοσιογραφίας και να αποκτήσουν σεβασμό και την αναγνώριση. Ο δικτάτορας συμφώνησε όμως λίγο πριν οι δύο πιονέροι πετάξουν για τον Πιονγκγιανγκ επενέβη η CIA εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία. Στρατολογώντας του δύο πλέον ακατάλληλους ανθρώπους στον κόσμο για να δολοφονήσουν τον δικτάτορα.

Αυτό είναι το ντελιριακό σενάριο της κωμωδίας «Τhe Interview» που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με τον Ράνταλ Παρκ να υποδύεται τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Με μια πανέξυπνη αφίσα σε αισθητική κομμουνιστικής προπαγάνδας που προειδοποιεί πως η ταινία είναι δημιουργία «από τα καπιταλιστικά γουρούνια που ευθύνονται για τις ταινίες ‘Neighbors’ και ‘Τhis is the end’. Kι ένα πρώτο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε, με τον Τζέιμς Φράνκο να πιστεύει πως ο Κιμ έχει την ικανότητα να συνομιλεί με τα δελφίνια.

Σε ένα φιλμ που σίγουρα δεν πρόκειται να χαροποιήσει την όχι και τόσο φημισμένη για το χιούμορ της ηγεσία της ασιατικής χώρας, έχοντας ήδη προκαλέσει αντιδράσεις. Που αυτό ήταν μάλλον και το ζητούμενο.