ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που προτίθεσαι να κάνεις, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στεναχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα θα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια προβλήματα, που θα σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και άφησέ τους δικούς σου ανθρώπους να σταθούν πλάι σου και να σε βοηθήσουν. Μοιράσου τις χαρές, αλλά και τις ανησυχίες σου και θα ανακαλύψεις ότι οι έγνοιες γίνονται μικρότερες, όταν τις αντιμετωπίζεις με παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, προσπάθησε σήμερα να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σου περιβάλλον δεν αλλάζουν και πρέπει να τους αποδεχτείς όπως είναι, γι’ αυτό μην αναλώνεσαι σε τέτοιες διαδικασίες και ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου αλόγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητας, που θα σου δώσει η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ημέρα που πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να λες πώς νιώθεις σε αγαπημένα άτομα, είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις. Μόνο μην ξεχνάς αυτή την περίοδο, πως η λέξη-κλειδί για σένα είναι “χαλαρότητα”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα κάνε τον απολογισμό σου και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Κυρίως, φρόντισε να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις με θέματα οικογένειας, γιατί διανύεις μία περίοδο, που με λίγη περισσότερη προσπάθεια από την μεριά σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρα σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Επαφές και γνωριμίες θα τονώσουν την εικόνα σου και τις δημόσιες σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Επαφές και γνωριμίες θα τονώσουν την εικόνα σου και τις δημόσιες σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν και, με αντικειμενική κρίση, κυνήγησε τις πιο συμφέρουσες για εσένα. Η σημερινή Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, ίσως σε φέρει αντιμέτωπο με απρόσμενα γεγονότα, καθώς και σε δύσκολη θέση, για το πώς θα τα αντιμετωπίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, κάποια πολύ δικά σου άτομα δεν θα δεχτούν τις απόψεις σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Κράτησε μία ουδέτερη στάση και απόφυγε κάθε μορφής σύγκρουση με το περιβάλλον σου. Επίσης, σε επαγγελματικό επίπεδο μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αν δεν εξετάσεις όλες τι παραμέτρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα. Η επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις τις ιδανικές λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, φρόντισε σήμερα να είσαι απόλυτα οργανωμένος και συνεπής σε κάθε είδους εκκρεμότητα που έχεις να διεκπεραιώσεις, διαφορετικά με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα έχεις προβλήματα. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος σε εκκρεμότητα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες και αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.