ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα η διάθεσή σου να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου είναι σαφής και ιδιαίτερα έντονη. Εξίσου σαφές όμως είναι και το γεγονός πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, φίλε Ταύρε, μπορεί να ακούσεις λόγια πίσω από την πλάτη σου που θα σε εκνευρίσουν ή να πεις εσύ λόγια, για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς από την ένταση που θα νιώθεις, γιατί πολλά θα είναι τα μηνύματα που θα παρερμηνευτούν. Προτίμησε τη σιωπή και την αυτοσυγκράτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πέμπτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, οι λύσεις που θα προτείνεις, θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως, την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική της συγκρότησης και της ψυχραιμίας και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια, για να λύσεις διάφορα θέματα. Άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου, όσον αφορά στις αισθηματικές υποθέσεις και μην γίνεσαι ξεροκέφαλος και εγωιστής.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Λέοντα, είναι άκρως κατάλληλη για σκέψη και αυτοσυγκέντρωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε κραιπάλες. Δεν σου κάνουν καλό και μετά δεν θα ξέρεις τον τρόπο να ανακάμψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια μέχρι τώρα, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αυτή η Πέμπτη, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία, σε ευνοεί ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και καλή. Είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να βρεις χρόνο για να σκεφτείς κάποια πράγματα που απέφευγες μέχρι τώρα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι κάτω από το πρίσμα της λογικής και αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα τους θα έχουν συμφέρουσα και μόνιμη διάρκεια για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου, που εκπέμπει σήμα κινδύνου, και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου, που εκπέμπει σήμα κινδύνου, και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, κοίταξε να μείνεις λίγο μόνος σου σήμερα και να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλουν και αν αξίζουν να ασχολείσαι μαζί τους και να στεναχωριέσαι για να δικά τους προβλήματα. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και με ποιους αξίζει τον κόπο να συναναστρέφεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η Πέμπτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μεγεθύνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα, γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να ξέρεις πως αύριο θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι στο οποίο έχεις μπει και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις, με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιες από αυτές, συζήτησέ τις με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, πριν τις ακολουθήσεις.