ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους πάντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι, αλλά δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει. Μην μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις “τελειώνω”, αρχίζεις πάλι να τρέχεις για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε άφοβα τη βοήθειά τους, χωρία να σε πιάνουν οι εγωισμοί.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί ελλοχεύουν προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την απομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κατακλύζεσαι από πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητες. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, από σήμερα και στο εξής που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να κρατούσαν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, δύσκολη ημέρα θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν, ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Υδροχόε, δύσκολη ημέρα θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν, ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!