ΚΡΙΟΣ

Κάνε νέα σχέδια, αγαπητέ Κριέ, και βάλε ένα χρονοδιάγραμμα, στην διάρκεια του οποίου πρωταρχικός σου στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση των οικονομικών σου. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους από το μεσημέρι και μετά, είναι καλή για κάθε είδους ξεκινήματα και μπορείς τώρα να βάλεις τις βάσεις, τόσο για το επαγγελματικό όσο και για το αισθηματικό σου μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία και εσύ αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα, που μπορεί να σε απασχολούν. Θα πάρεις κάποιες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα κληθείς να διευθετήσεις πολλές υποχρεώσεις σου και ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αρκετά. Αλλά για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις κάθε τύπου εντάσεις και επιπόλαιες κινήσεις. Με χαμηλούς τόνους, με μεγάλη επιμονή και με την σωστή κρίση σου, θα αντλήσεις μεγάλη ικανοποίηση από την πρακτική υλοποίηση των στόχων σου. Οι διαπραγματεύσεις κάθε τύπου ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να νιώσεις πιο ανάλαφρος και αισιόδοξος για τις εξελίξεις. Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές και η ανάγκη να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες στην ερωτική σου ζωή, στο σπίτι ή στον χώρο της εργασίας σου, θα έχουν την θετική έκβαση που επιθυμείς, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις και στα λόγια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια σε άσχετα θέματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λες και είναι αγώνας δρόμου. Την δύναμη και την εμπειρία, που χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου, τις έχεις, το μυαλό μόνο χρειάζεται και όσο αυτό δεν είναι στην θέση του, τόσο θα αναβάλλεται η πραγματοποίηση τους.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να ασχοληθείς με το πώς θα μεθοδεύσεις διάφορες καταστάσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, παρά να πραγματοποιήσεις κινήσεις, που δεν τις έχεις προγραμματίσει σωστά. Είναι προτιμότερο να χάσεις λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει και όχι με βιασύνες. Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που σε περιμένουν στο χώρο της δουλειάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα σου ξεκινάει με μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες, για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εντυπωσιάσουν και μία πιθανή οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει από το παρελθόν. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με περισσότερη αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, καλύτερα να μη δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον, αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πολύ και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα τα καταφέρεις όλα μία χαρά.