ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα, θα δεις πως είναι υπέρ σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, με την Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιό σου και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητες, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σου καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, γιατί η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Καρκίνο, σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, οι σκέψεις που κάνεις σήμερα, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Παρασκευή θα είναι πολλές, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στην ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα, που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, ανοίγεται μπροστά σου μια ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου την!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν εκπληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα, θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά.