ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία, θα υπερισχύσει η συναισθηματικότητα και η υποκειμενικότητα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο αποστασιοποιημένα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις για όλους. Το βράδυ μην πεις όχι σε πιθανές προτάσεις για κάποια έξοδο.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου. Πρόσεχε μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις, για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, για να αισθανθείς πιο όμορφα ψυχικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών. Πάντως, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών για εσένα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα θα τα αντιληφθείς τις επόμενες μέρες. Η Σελήνη, που κινείται στο ζώδιό σου από τις πρώτες πρωινές ώρες, και οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σε ευνοούν για να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου να μάθεις κάποια νέα, που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.


ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Δία από το ζώδιο σου και κάποιες αντιπαραθέσεις που θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου τομέα, θα σε αγχώσουν αρκετά. Προσοχή, μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές, γι’ αυτό φρόντισε να τις προστατέψεις με διπλωματική συμπεριφορά. Μίλα άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες, που οφείλεις να αξιοποιήσεις δεόντως για το καλό σου. Μπορείς να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συνετός.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία (και οι δύο από το ζώδιο του Λέοντα), η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιο σου και πρέπει να αποφύγεις να δράσεις εν βρασμώ ψυχής. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στα θέλω σου και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα και «υποτιθέμενους» φίλους να σου βάζουν εμπόδια. Προφυλάξου και δράσε διπλωματικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τους αποφύγεις και δεν θα προκληθούν μεταξύ σας διενέξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβληματισμοί σου για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου θα είναι σήμερα αρκετοί, αλλά με λογική σκέψη και ταπεινότητα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία (και οι δύο από το ζώδιο του Λέοντα) ενδέχεται να έχεις μεγάλη ευαισθησία. Θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τις συμπεριφορές σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς να βελτιωθείς. Θα καταφέρεις να εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και θα χαίρεις της εκτίμησής τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις σου. Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου, για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις οικογενειακές στιγμές που θα σου παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα με τη Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, μπορείς να πείσεις όσους φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σου, να αλλάξουν οπτική και στάση απέναντί σου. Η ευστροφία σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με τον καλύτερο τρόπο.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια, τα όνειρά σου και το πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη και η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σε γεμίζουν με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου, τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας, με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.