Κριός

Για να προχωρήσεις μπροστά, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους μέχρι το απόγευμα, ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα. Θα καταφέρεις πάρα πολλά και οι ιδέες που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι σε κάποια ζητήματα σου. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Η σημερινή Τρίτη θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, γιατί είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Λέων

Εάν είσαι Λέων, σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου πιο αποτελεσματικά δε θα λείψουν. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Παρθένος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να κοιτάξεις το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στους Διδύμους μέχρι το απόγευμα θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Τοξότης

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Ιχθείς

Είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνησε σήμερα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σας αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.