Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα μην αφήσεις να σε επηρεάσει το παρασκήνιο, που μπορεί να παρατηρείς γύρω σου. Ουσιαστικά, δεν μπορεί να σε βλάψει σε τίποτα. Μη βιάζεις τις καταστάσεις επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην επιτρέπεις στο άγχος να σε καταβάλλει. Άφησε τις καταστάσεις να έρθουν όλες από μόνες τους και θα δεις στην πορεία ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου, να καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους, που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Κινήσου με αρκετή εξυπνάδα και τελικά όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά και λογικά γίνεται, διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχο στο μυαλό σου θα τα πετύχεις, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Με τον Ήλιο σήμερα να κάνει την είσοδο του στο Ζυγό, είναι η κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές αναζητήσεις, που θα σου δώσουν τα όπλα για να βγεις από τα αδιέξοδα, που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Η ημέρα αυτή θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας ό,τι κι αν ξεκινήσεις και οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία! Ακολουθώντας τα ένστικτά σου, θα βγεις νικητής σε πολλές μάχες, που νομίζεις ότι είναι χαμένες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα κληθείς να κάνεις κάποιες επιλογές και θα δοκιμαστείς από τις καταστάσεις. Με την εντιμότητα που σε διακρίνει, την εξυπνάδα σου, αλλά και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία από σήμερα και στο εξής στον Αιγόκερω, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν σε δικά σου άτομα.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μια τάση για απερίσκεπτες κινήσεις κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για ορισμένες υποθέσεις σου, πρέπει να καταπολεμηθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, αφού με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου, θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της ημέρας.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική ημέρα θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Με τον Πλούτωνα επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου και να σε επηρεάζει θετικά, πολλές θα είναι οι θετικές εξελίξεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να αρπάξεις άμεσα τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και να τις εκμεταλλευτείς. Να θυμάσαι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα συγκράτησε τη φαντασία σου και άφησε τη λογική σου να κάνει το καθήκον της. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου τη σημερινή ημέρα, με τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού. Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, την κατάλληλη στιγμή. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και εκμεταλλεύσου τες ήρεμα.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η επιτυχία θα είναι όλη δική σου τη σημερινή ημέρα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο Ζυγό και να γλυκαίνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, τις οποίες αν χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου, όσο και την ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.