Κριός

Αγαπητέ Κριέ, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτήν την Κυριακή δες τα σχέδια σου να προχωρούν όπως τα υπολογίζεις, αφού η αναποδιά των προηγούμενων ημερών να δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό, θα έχεις την ουσιαστική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων και η βοήθεια που θα σου δώσουν, θα αποδειχτεί πολύτιμη.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, για να απαλλαγείς από το άγχος πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά να συνεχίσεις με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο περιμένεις.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα, που έχεις σε αναμονή.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Κυριακή είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Σκορπιός

Η σημερινή Κυριακή, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καλή για σκέψη αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα καλό θα είναι να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Κυριακή δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη του Άρη με τον Ουρανό, θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα.