Τα μυαλά μας πονάνε“, όπως λέει κι ένα ΠΑΟΚτσήδικο πανό! Και πώς να μην πονάνε, όταν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει τρένο και μετά από 8 αγωνιστικές να φιγουράρει μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό με 5 βαθμούς διαφορά;

Η χτεσινή νίκη των ασπρόμαυρων επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ήταν ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ξαναχτίσει τις ένδοξες στιγμές του 1985. Τότε, δηλαδή, που η ομάδα κατέκτησε για τελευταία φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ελλάδας. Και κυρίως, η χτεσινή νίκη είναι από εκείνες που συνθέτουν το προφίλ ενός πρωταθλητή, μιας και τα τρίποντα στα εκτός έδρας ματς με ομάδες που δεν έχουν τον στόχο του πρωταθλητισμού, είναι αυτά που φέρνουν τις κούπες στην τροπαιοθήκη ενός συλλόγου.
 

https://www.youtube.com/watch?v=Pmrn2A4oq_A

Κρατώντας το αήττητο, κάνοντας 7 σερί νίκες και διαθέτοντας την καλύτερη -μέχρι τώρα- επίθεση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δείχνει πως αγωνιστική με αγωνιστική σφυρηλατεί το μέταλλο του πρωταθλητή. Την ίδια στιγμή, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες στους οπαδούς του, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς από την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να κάνει το… θαύμα της και να τους βγάλει μετά από δεκαετίες ξανά στους δρόμους.