Κερδίστε προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Οι Ηλίθιοι»!

Σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, στο θέατρο Αλίκη, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.

Το Provocateur.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την avant premiere της παιδικής παράστασης “Οι Ηλίθιοι” στο θέατρο Αλίκη για το Σάββατο 29/11 στις 12.00 το μεσημέρι.

Ο Νιλ Σάιμον μέσα από αυτό το αστείο και διαφορετικό του έργο κατορθώνει να θίξει θέματα εξαιρετικά σύγχρονα που αγγίζουν όλα τα παιδιά και προβληματίζουν όλους τους γονείς. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως στην διαφορετικότητα και καταδεικνύει πως η επιβολή, η περιφρόνηση, η κοροϊδία και οι κοινωνικές διακρίσεις, δεν κάνουν τους ανθρώπους πιο σημαντικούς. Αντίθετα, η καλοσύνη, η δύναμη της θέλησης και η αγάπη είναι αυτά που διαφοροποιούν και κάνουν ξεχωριστούς τους ανθρώπους σε όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές βαθμίδες.

Η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Κουρής, Ορφέας Παπαδόπουλος, Τζένη Θεωνά, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Ουζουνίδου.

Οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της παράστασης στο info@provocateur.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 29/11. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST OF INTERNET