Πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για το AIDS η Demy (video)

"Μηδενίζουμε του θανάτους από AIDS, γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς δεν μεταδίδεται, μηδενίζουμε τις διακρίσεις", αναφέρει στο μήνυμά της.

Η Demy σε μήνυμά της για την καμπάνια Getting2Zero αναφέρει:

«Ειναι τιμή μου να ειμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατα του AIDS και που αυτός ο οργανισμός με την τόσο μεγάλη δράση μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν την ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS. Με αφορμή την 1η Δεκεμβριου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μειωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των δικακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων. Πια, υπάρχει η γνώση, υπαρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις απο τον ιό. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ AIDS. Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς ΔΕΝ μεταδίδεται. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Μάθετε περισσότερα στο http://getting2zero.gr/ για το τι μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γινεις εθελοντής και να βοηθήσεις! Please SHARE! 

(Οι υπέροχοι άνθρωποι της φωτογραφίας μας βοήθησαν να φτιάξουμε ενα βιντεοκλίπ με δυνατες στιγμές συγκίνησης, που θα αγκαλιάσει το ¨Ρόδινο όνειρο¨ αλλα και έναν πολύ σημαντικό σκοπό)».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST OF INTERNET