Κριός 

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η ενέργεια που αισθάνεσαι έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα. 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, χωρίς να περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές. Η λογική θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός σου αυτήν την ημέρα για το μέλλον σου.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως που ακολουθείς, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές. 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μία πολύ τυχερή ημέρα ξημερώνει για εσένα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και, με λίγη παραπάνω προσπάθεια, οι στόχοι σου μπορούν να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται στην διατήρηση του μέτρου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα μην κάνεις πίσω και μη φοβηθείς τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχεις τη δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται κοντά σου για να σε βοηθήσουν. Όποια τροπή και αν πάρουν τα πράγματα, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους, στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, βάλε τα δυνατά σου για να τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, η ανταμοιβή που θα λάβεις είναι πολύ κοντά σου. 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις. 

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και αντιμετώπισε με σοβαρότητα αυτά που πρέπει να διορθώσεις, για να είσαι ευχαριστημένος. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αποτελεσματικά και μην περιμένεις όλα να αλλάξουν γύρω σου, μέσα σε μία στιγμή… όλα θέλουν το χρόνο τους. 

Τοξότης 

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πέμπτη είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα, θα αρχίσουν σήμερα να εξαλείφονται αισθητά από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς όμως και παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις και αφήσεις τα σχέδιά σου, λόγω της θετικής όψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Σελήνη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν. 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσει στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Προπάντων, μην γίνεσαι ισχυρογνώμων. 

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και να οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά, και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.