Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν δεν θα σκεφτόσουν καν να πραγματοποιήσεις. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα τα χάσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη. 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει, θα συνεχιστεί και αυτήν την Παρασκευή, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα βάλει εμπόδια στο δρόμο σου. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην τελική, εσύ θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου. 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη του Ερμή με το Δία. Οι λύσεις που αναζητάς, σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια μεγάλη αγωνία να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για το βράδυ ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος. 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα; 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, αλλά καλό θα ήταν να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου, που μέχρι τώρα ήταν λίγο περίεργες. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα και να σε παιδεύουν, γι’ αυτό φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα η μέρα σου χαρίζει θετική διάθεση. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα μπορέσεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Δία, καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις, γιατί σήμερα θα έχουν τα αποτελέσματα που ζητάς. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου. 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του φιλικού ή και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους καταστάσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη ρίχνουν κι σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες. 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Θα έχεις τις ανάλογες ευκαιρίες να προωθήσεις τις ιδέες σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και να καταφέρεις όλα όσα θέλεις σε αισθηματικό.