Κριός

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα κινείσαι αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έτσι, καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει. 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καλό είναι να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άσε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η σημερινή μέρα, για να λύσεις τα θέματά σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Αιγόκερω, είναι πολύ ευνοϊκό και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου. 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα, αγαπητέ Καρκίνε. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και δράσεις με βάση αυτά που προστάζει η λογική σου. 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά με την διευθέτησή τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό και κατά συνέπεια, άσχημα αποτελέσματα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η μέρα εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο. 

Σκορπιός

Μία πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου. 

Τοξότης

Αυτή η Δευτέρα σε βρίσκει πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη, παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου, δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου, θα σε προβληματίσουν αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί, για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αν κάτι δεν σου αρέσει, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή σου η επιθυμία θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν αρνητικά, χωρίς να κάνεις τίποτα, και προσπάθησε να κινηθείς δραστικά. 

Υδροχόος

Η σημερινή Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου, από τις συνήθειες μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου, για να νοιώσεις καλύτερα. Μετά, τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα. 

Ιχθείς

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.