Η διοίκηση του Ολυμπιακού απαγόρευσε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης). Αυτό συνέβη γιατί ο σπορτκάστερ που μετέδιδε το ματς στην περιγραφή της φάσης του γκολ των «ερυθρολεύκων», Βασίλης Μπακόπουλος, τόνισε πως ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ήταν offside.

Παρόλο που ο δημοσιογράφος τα έβλεπε όλα… «πανέμορφα», μια άτυχη στιγμή του ήταν αρκετή.

Πώς μπορεί να βγει ένας δημοσιογράφος από τη δύσκολη θέση, να αποφύγει να πει το προφανές; Να ένας οδηγός για τα δύσκολα.

«Δεν έχω μόνιτορ»

Ο «γάτος» δημοσιογράφος που αντιλαμβάνεται πως υπάρχει περίπτωση offside, πετάει ένα «δυστυχώς δεν έχω μονιτόρ, θα περιμένουμε λίγο να αποκατασταθεί το πρόβλημα».

«Θα ζητήσω τη γνώμη του ειδικού»

Ο –πάντα- καλός δημοσιογράφος ξέρει και άλλο μονοπάτι. Έχει στο πλάι σου έναν παλαίμαχο για να σχολιάζει και φεύγει από πάνω του η «καυτή πατάτα». Στην ανάγκη, καλός και άξιος ακόμη και ο… Τσουκαλάς!

«Ο διαιτητής»

Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχει διαιτητής στο ματς. Και το γεγονός αυτό θα πρέπει να αξιοποιηθεί… Ο μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος πετάει ένα «ο διαιτητής/βοηθός του, ήταν κοντά στη φάση» και όλα καλά!

Κατά τα άλλα, το να βάλεις μια γυναίκα να περιγράφει τα ματς δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα… «Καλησπέρα σας από το Σταντ Ντε Φρανς, εδώ όπου ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ραντεβού αντιμετωπίζοντας την Παρί των μεγάλων αστεριών, εδώ όπου θα προσπαθήσω απόψε να μάθω τι είναι οφσάιντ, κάτι που δεν κατάφερα εδώ και δύο δεκαετίες και 3 πρώην» (όλες οι γυναίκες έχουν 3 πρώην. Όλες!).

Εύκολα, απλά, αγαπημένα!

ΥΓ. Με την απόφασή της αυτή, η διοίκηση του Ολυμπιακού αδίκησε πρώτα τους ερυθρόλευκους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΥΓ1. Περιμένουμε την αντίδραση της ΔΤ.

https://www.dailymotion.com/video/x17pr2j