Τρομερά πράγμαρα, που θα ‘λεγε και μια ψυχή. Ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας που έχει φεσώσει πράκτορα ΠΡΟΠΟ με 10.500 ευρώ από… κυνοδρομίες που τζογάρει τα τελευταία δύο χρόνια, έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον πράκτορα με… μπράβους, όταν του ζητήθηκε η αποπληρωμή του χρέους του.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, έχει ως εξής:

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ: «Επειδή εγώ φοράω παντελόνια, τα μπινελίκια δεν τα παίρνω πίσω, αλλά όπως θυμάσαι δεν είναι η πρώτη φορά που βριστήκαμε άσχημα (ΣΕΦ). Θυμάσαι; Τώρα γιατί τέτοια ευαισθησία; Μήπως κατάλαβες ότι πλέον κινούμαι σοβαρά και πάντα νόμιμα για να διεκδικήσω τα χρήματα που μου χρωστάς; Κράτα το μήνυμα για να μη λες ότι το ξέχασα. Αλλά εσύ, ρε μ@@@, θα μου στείλεις μπράβους; Γιατί, ρε αλήτη, θα μου στείλεις μπράβους; Επειδή εδώ και δύο χρόνια μπήκες σπίτι μου και με κατέστρεψες οικονομικά.; Θρασύτατε αλήτη».

ΠΑΙΚΤΗΣ: «Ποιος σου είπε για μπράβους; Δεν σου κατέστρεψα κανένα σπίτι, πληρώνεις και δικά σου λάθη. Γιατί το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά σου. Αλλιώς δεν θα ασχολιόμουν καθόλου μαζί σου. Δεν μου φταίνει τίποτα αυτές οι ψυχούλες».

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ: «Εγώ, σου λέω, φοράω παντελόνια, δεν παίρνω τίποτα πίσω. Εσύ τόσο γρήγορα ξεχνάς; Τα περί μπράβων που ξεχνάς προτού περάσον 24 ώρες τα άκουσαν κι άλλοι σε ανοικτή ακρόαση»…

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει από «μεγάλη» ομάδα και πριν από δυο-τρία χρόνια ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι γεννημένος στην επαρχία ενώ «έφτιαξε» όνομα σε ομάδα εκτός κέντρου, προτού κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του κα μάλιστα έχει στο ενεργητικό του πάνω από 15 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες.

Τη φετινή σεζόν έχει 25 ματς αλλά έχει προκαλέσει μέσα στην ομάδα του αρκετά προβλήματα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς