Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι φαντάζεσαι. Προσοχή στις συναισθηματικές παγίδες που αφορούν κάποιες επαγγελματικές σου συνεργασίες.


Ταύρος

Ο δρόμος που έχεις χαράξει εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ταύρε, αρχίζει σιγά-σιγά και σε οδηγεί στην πολυπόθητη επιτυχία που περίμενες. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος σε αυτόν και μην αποσυντονίζεσαι από τις γνώμες τρίτων. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.


Δίδυμοι

Η σημερινή Τετάρτη δεν θα είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις σου που έχουν μείνει πίσω, αλλά οι λύσεις που θα προτείνεις, θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, όσο κι αν αυτά που θα σου προτείνουν, σε βρίσκουν απόλυτα αρνητικό. Κάπου στην μέση θα βρείτε τις λύσεις, που συμφέρουν και τις δύο πλευρές.
 

Καρ​κίνος

Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Είναι καλή μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Η σκέψη σου είναι λογική και ορθή και μπορείς να κάνεις τώρα τις αλλαγές που έχεις ανάγκη, για να πας τα πράγματα εκεί που θες.


Λέων

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, φίλε Λέοντα, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν, αλλά πρέπει να είσαι ήρεμος για να βρεις τις λύσεις που σε συμφέρουν.


Παρθένος

Η καριέρα σου θα σε απασχολήσει έντονα αυτήν τη Τετάρτη, αγαπητέ Παρθένε, λόγω κάποιων απρόβλεπτων γεγονότων που θα σε ανησυχήσουν. Πιθανόν να παραμελήσεις πράγματα της καθημερινότητάς σου για χάρη της, αλλά σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο. Έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς και ό,τι είναι να έρθει, δυστυχώς δεν θα καταφέρεις να το εμποδίσεις.

Ζυγός

Για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά να ασχοληθείς με τα του παρόντος θέματα. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.


Σκορπιός

Η σημερινή Τετάρτη είναι καλή για σκέψη, αγαπητέ Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε διατροφικές υπερβολές, γιατί σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεφύγεις από τα όρια.


Τοξότης

Νέα δεδομένα θα αποσπάσουν την προσοχή σου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, και ένα καινούργιο σχέδιο, που αφορά τα επαγγελματικά σου, πιθανόν να αρχίσει να πραγματοποιείται. Πιθανές απρόβλεπτες οικονομικές απώλειες θα σου χαλάσουν την διάθεση και πρέπει να προσέχεις πού δίνεις χρήματα, γιατί θα ζημιωθείς.


Αιγόκερως

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Αιγόκερε, σε ωθεί να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.


Υδροχόος

Αυτήν τη Τετάρτη, αγαπητέ Υδροχόε, έχεις μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου και αυτό θα σε μελαγχολήσει έντονα. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα, αλλά δώσε τους την ευκαιρία να σου το αποδείξουν. Οι ιδέες που θα έχεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα είναι καλές και μπορούν να σου αποδώσουν αρκετά οικονομικά οφέλη, γι’ αυτό μην τις κρατάς μόνο για τον εαυτό σου.


Ιχθείς

Η σημερινή Τετάρτη είναι πολύ καλή για εσένα και την διάθεση σου, φίλε Ιχθύ, και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.