Κριός

Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Αν δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα έχεις σοβαρές προοπτικές να πετύχεις αυτό που θέλεις. Κάνε καλό προγραμματισμό, μη δίνεις σημασία σε αυτά που μπορεί να ακούς από τους γύρω και σίγουρα με τις δυνατότητες και το μυαλό που έχεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.


Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ταύρε, γιατί θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτό που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν βοηθιέσαι καθόλου και μάλλον κακό κάνεις.


Δίδυμοι

Σήμερα, θα έχεις μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν, φίλε Δίδυμε. Γενικά οι αποδόσεις σου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα είναι πολύ καλές και η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη, οπότε και θα μπορείς να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον. 
 

Καρ​κίνος

Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, ευνοεί πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί όμως κι εσύ να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις ή να προκαλείς τις αντοχές των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορούν όλοι να σε βοηθήσουν και ίσως θα πρέπει να καταλάβεις κι εσύ τις ανάγκες των γύρω σου. 


Λέων

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Λέοντα, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου πάντως είναι πολλές και ο δυναμισμός σου μπορεί να σε πάει πολύ μπροστά. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό, για να θέσεις σε εφαρμογή όλα σου τα σχέδια.


Παρθένος

Σήμερα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σε ωθεί να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους, αγαπητέ Παρθένε. Μη δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις στο θέμα της επικοινωνίας που αυτή τη στιγμή σου χρειάζεται. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.


Ζυγός

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά, φίλε Ζυγέ, αλλά συγκρατήσου και φρόντισε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Η δυναμική σου πλευρά και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν. 


Σκορπιός

Σήμερα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις μέσα από το δικό σου πρίσμα, φίλε Σκορπιέ. Θα πρέπει όμως να έχεις περισσότερο ρεαλισμό, αν θέλεις να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη πάντως που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σου δίνει την θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις όσα σχεδιάζεις για το μέλλον. 


Τοξότης

Καλό θα ήταν σήμερα να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση, αγαπητέ Τοξότη. Κάνε μια ανανέωση ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, τις συνήθειες της διατροφής σου και άλλα τέτοια καθημερινά και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις που θα προκύψουν με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου.


Αιγόκερως

Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, υπάρχει ο κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν πρέπει, καθώς νοιώθεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, σε ευνοεί σημαντικά και με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Απλώς ακολούθησε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις στο άμεσο μέλλον. 


Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα ευνοείται κάθε δημιουργική ενασχόληση που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους σε ευνοεί ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, γι’ αυτό προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν. 


Ιχθείς

Η ημέρα σου ξεκινάει με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα, φίλε Ιχθύ. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί, αρκεί να είσαι σίγουρος για κάθε σου βήμα.