Η σχέση τελείωσε. Και μπορεί να σου πήρε χρόνο να το χωνέψεις, αλλά τα κατάφερες και τώρα ο πρώην, αποτελεί πραγματικά πρώην. Αρχίζεις λοιπόν, έστω και δειλά δειλά να βρίσκεις τα πατήματά σου, να κυκλοφορείς, να μπαίνεις ξανά στο παιχνίδι. Και κάπου εκεί που λες «εντάξει, έχω αναρρώσει» ο πρώην επιστρέφει για να τα κάνει όλα μπάχαλο.

Και αυτός ακριβώς είναι ο πρώτος λόγος που επιστρέφει ένας άντρας: για να μην σε αφήσει να απολαύσεις τη τη ζωή σου χωρίς αυτόν και να διαταράξει την ευτυχία σου.

10 λόγοι λοιπόν για τους οποίους οι πρώην επιστρέφουν μήνες αργότερα

1. Δεν ήταν σίγουρος για το που πάει η σχέση σας

Ένας άντρας επιστρέφει μήνες αργότερα γιατί χρειαζόταν ένα διάλειμμα από τη γρήγορη εξέλιξη της σχέσης σας. Έτσι, αφού είχε χρόνο να λύσει τις εσωτερικές του συγκρούσεις, τελικά επέστρεψε. Επιπλέον, μπορεί να συνειδητοποίησε ότι εξακολουθεί να σε αγαπά και να μετάνιωσε για την απόφασή του να σε αφήσει. Ως αποτέλεσμα, επέστρεψε μήνες αργότερα.

Τι χρειάζεται να κάνεις τώρα; Να κάνετε μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση για τις δικές σου και τις δικές του προσδοκίες. Ανάλογα με τις πληροφορίες που θα λάβεις και εάν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση.

Διάβασε τους υπόλοιπους λόγους στο TheNotebook.gr