Μια πρώτη έκπληξη ήταν πως μάθαμε ότι Τζέισον Πρίστλεϊ (aka Μπράντον Γουόλς, Beverly Hills) και Μπραντ Πιτ υπήρξαν συγκάτοικοι στα νιάτα τους, ενόσω κυνηγούσαν ακόμα το όνειρο της δημοσιότητας – μαζί τους έμενε ακόμη ένας τύπος, αγνώστων λοιπών σε μας στοιχειών.

Μην βιαστείς, αναγνώστη, να αναφωνήσεις πόσο cool φάση θα ήταν και τέτοια. Το πιθανότερο είναι να μην άντεχες λεπτό στο σπίτι τους. Λόγω… μπίχλας. Τα παλικάρια, βλέπεις, είχαν μια περίεργη αντίληψη περί υγιεινής που εκφραζόταν μέσα από ένα διαγωνισμό που έκαναν μεταξύ τους για το «ποιος θα μπορούσε να περάσει περισσότερο καιρό χωρίς ντους».

Και ποιος νικούσε (ή έχανε, είναι λεπτές οι διαφορές σε κάτι τέτοια); «Πάντα ο Μπραντ. Δεν νομίζω ότι το κάνει πια αυτό, αλλά τότε μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους», αποκάλυψε ο Πρίστλεϊ. Μήπως όμως είναι απλώς ευγενικός ο «Μπράντον»; Και ο Μπραντ (ο) Πιτ παραμένει ένας τύπος που ουδόλως αγαπάει το μπάνιο; Τα στοιχεία όλα, προς τα εκεί δείχνουν. Κάτι μας… μυρίζει.

Τον καιρό που ήταν ακόμα μαζί με την Αντζελίνα Τζολί (έχει ακουστεί πως) τα παιδιά τους τον φωνάζανε… Stinky Daddy. Ο συμπρωταγωνιστής του στο Inglorious Basterds, Έλαϊ Ροθ έχει πει πως τον έβλεπε να πλένεται βάζοντας απλώς μωρομάντηλα στις μασχάλες. «Δεν έχω χρόνο για μπάνιο», του είχε δικαιολογηθεί. Οι πληροφορίες γενικώς μεταφέρουν πως έχει απέχθεια στα σαπούνια επειδή πιστεύει πως έχουν επιβλαβείς για την υγεία και το δέρμα ουσίες.

Αυτή είναι μια «πετριά» που έχουν πολλοί στο Hollywood. Κάτι σαν κίνημα No Bathing. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε… καθαρά. Να αποκαλύψουμε τα βρώμικα μυστικά τους. Η καθαριότητα είναι για αρχόντους (μισή αρχοντιά, έστω) και οι παρακάτω τύποι δεν μας τα λένε καλά σχετικώς…

Είτε είναι γενετικά προικισμένοι με το χάρισμα να μην μυρίζει άσχημα ο ιδρώτας τους (εξόχως αμφίβολο…) είτε παγιδευμένοι στο ναρκισσισμό τους θεωρούν πως επειδή υπάρχει τόσος κόσμος που τους λατρεύει, οτιδήποτε αναδύουν ως οσμή είναι «τριαντάφυλλα». Ναι, μάλιστα. Δεν (θα) είναι έτσι. Μπάνιο παιδιά, μπάνιο…

Δεν είναι μόνο ο Μπραντ Πιτ, είναι… επιδημία

Τζέικ Γκίλενχααλ

Είναι της άποψης, για κάποιο περίεργο λόγο, πως το ανθρώπινο σώμα διαθέτει το δικό του σύστημα αυτοκαθαρισμού και πως τα πολλά μπάνια κάνουν κακό στην επιδερμίδα. Πιο αινιγματικό από την παρουσία του στο Donnie Darko.

Ρόμπερτ Πάτινσον

Δεν του αρέσουν τα αποσμητικά, το έχει παραδεχτεί και δημοσίως. Έχει γίνει επίσης γνωστό πως του αρέσει ερωτικά να… γλείφει μασχάλες. Κάτι μας λέει πως αν έμπαινε καλοκαίρι στο μετρό θα ήταν από τους λίγους, αν όχι ο μόνος, εκεί μέσα που θα περνούσε μάλλον ευχάριστα…

Άστον Κούτσερ – Μίλα Κούνις

Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε. Το λαμπερό κατά τα άλλα ζεύγος κάνει μπάνιο μόνο όταν κρίνει πως υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος. Αφήνουν και τα παιδιά τους καιρό άπλυτα, είχε γίνει μέγα σούσουρο όταν το είχαν μοιραστεί δημοσίως. «Δεν είναι βρωμιά αν δεν φαίνεται» το μότο τους.

Τζούλια Ρόμπερτς

Επίσης σε αυτούς που πιστεύουν πως τα σαπούνια και τα αποσμητικά κάνουν κακό στον οργανισμό μας και ότι η φύση προνοεί για να μας αυτορρυθμίσει στο κομμάτι καθαριότητα. Επίσης, κατά δήλωσή της, η πάλαι ποτέ Pretty Woman δεν λούζεται σχεδόν ποτέ.

Κάμερον Ντίαζ

Δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό και φοράει τα ίδια ρούχα ως και για τέσσερις ημέρες. Ακόμα κι έτσι, μάλλον καλύτερο από αυτό που κάποτε είχε πει η Σαρλίζ Θέρον, ότι δηλαδή μερικές φορές δεν κάνει μπάνιο για μία ολόκληρη εβδομάδα.