Ο Παύλος ο Πολάκης, που στην περίπτωση που κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές το πιθανότερο ήταν να είναι Υπουργός Υγείας που θα διαχιριζόταν μια πανδημία, χθες μετά από μια κουραστική μέρα είπε να πάει να τραπεζωθεί σε ένα φιλικό ζευγάρι που έκανε ένα γλέντι.Έκανε σχετική ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια και γενικά έγινε ο κακός χαμός. Ααφαλώς δεν υπήρξε κάποια συγγνώμη από τον πρώην υπουργό, ίσα ίσα, μόλις είδε ότι η ανάρτηση του άρχισε να δημιουργεί αντιδράσεις, επανήλθε με ένα υστερόγραφο που αφού μας είπε ότι έκανε τεστ και μετά πήγε για ρακή, συμπλήρωσε κι ένα ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Α ΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!”

Τι κι αν έχει περάσει από Υπουργός Υγείας, τι κι αν πολλές φορές, σχεδόν αμέτρητες,  με τις αναρτήσεις του έχει συζητηθεί από όλη την Ελλάδα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία με όλα τα άτομα που συμμετείχαν στο τραπέζι και να την ανεβάσει στα σόσιαλ γιατί οι Κρητικοί μάγκες δεν είναι σαν τους υπόλοιπους φοβιτσιάρηδες που κάθονται σπίτι τους γιατί έχουμε lockdown.

Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

 

Τι πάει να πει lockdown; Πολλά, αλλά για τον Παύλο Πολάκη δεν σημαίνει τίποτα.

Αυτά είναι για πεντάχρονα αγοράκια που φοβούνται.  Θα έλεγε κανείς ότι ίσως για τα μάτια του κόσμου, επειδή είναι πρώην Υπουργός Υγείας και αυτές τις μέρες νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό υποφέρει, θα έπρεπε να δώσει το καλό παράδειγμα και να κάνει όχι κάτι τρελό, απλώς να κάνει ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι βρε αδερφέ, αλλά όχι. Αυτά δεν είναι για τους μάγκες. Ο Παύλος είναι άντρας, δεν είναι κάνα πιτσιρικάκι. 

Μπράβο ρε μάγκα! Μιλάμε έχω πάθει σοκ με τα τόσα κιλά μαγκιάς που κουβαλάς. Αν σε είχε βρει ο Φίνος, ο Παπαμιχαήλ θα είχε μείνει άνεργος. Φήμες λένε ότι μια φορά το μνημόνιο που υπέγραψε ο Παυλάρας, τον είδε και αυτομάτως σβήστηκαν απο τις σελίδες του 4-5 δις μέτρα.