Όλα μέσα στη ζωή είναι. Και οι επιτυχίες και οι αναποδιές. Ειδικά τώρα στο lockdown, λίγο-πολύ όλοι έχουμε νιώσει αυτό το αίσθημα της νοσταλγίας για όσα μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι πριν λίγους μήνες χωρίς καν να το σκεφτόμαστε. Σε άλλους λείπουν τα μπαρ, σε άλλους ένα δείπνο με φίλους, σε κάποιους τρίτους το γήπεδο ή το να βουλιάξουν στο σκοτάδι μιας κινηματογραφικής αίθουσας και να απολαύσουν μια ταινία. Υπάρχουν όμως και πιο ζωτικές ελλείψεις: να θες, για παράδειγμα, να πάρεις αγκαλιά τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μην μπορείς.

Υπάρχουν όλα τα παραπάνω και υπάρχει η νοσταλγία που νιώθει για το εξοχικό του στο Μπάντεν-Μπάντεν και για την Άστον Μάρτιν του ο Νικόλαος Μακρόπουλος, αντίδημαρχος στο Δήμο Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα επιχειρηματικότητας, όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση στο Facebook. Για να ολοκληρωθεί κάπως η τζειμςμποντική ονείρωξη, τού λείπει και ένα Martini -shaken, not stirred – αλλά αυτό δεν το έγραψε στο post του, το οποίο στη συνέχεια κατέβασε.

Ελάτε παιδιά, είναι ο ορισμός του «σε όλους έχει συμβεί». Σε ποιον δεν έχει λείψει το μικρό ζεστό του σαλέ στο Σεντ Μόριτζ ή η βίλα του στις ακτές της Τουλούμ; Σε ποιον δεν επίσης δεν έχει λείψει να χαϊδεύει απαλά το γκάζι μιας guilia spider του 1963 στη διαδρομή προς το Αμάλφι; Τα έχει τραγουδήσει και ο Light όλα αυτά: «Μαύρος Τζέιμς Μποντ μες στην Άστον Μάρτιν».

Βγαλμένα από την καθημερινότητα όλα τα παραπάνω. Τώρα αν εσάς σας λείπει το εξοχικό του κολλητού που σας φιλοξένησε το καλοκαίρι στα Καμμένα Βούρλα, η επιτυχία δεν είναι για όλους, σόρι νοτ σόρι. Η επιτυχία ζει στο Μπάντεν-Μπάντεν, οδηγεί Άστον Μάρτιν και ας μην ξέρει ότι το «Black Forrest» στην Ελλάδα το λέμε για τις πάστες. Το αχανές δάσος της περιοχής το λέμε «Μέλανα Δρυμό». Τι διάολο, ένα Flammkuchen του θεού δεν έχει φάει ποτέ ο Αντιδήμαρχος;