Θα είμαστε ειλικρινείς. Στην αρχή πιστέψαμε πως ο Τσακ Νόρις βρέθηκε στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, μια μέρα που θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν εκεί. Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που έκανε το γύρω του διαδικτύου, οι φήμες περί παρουσίας του στην Ουάσινγκτον φούντωσαν.

Ο ημίθεος ηθοποιός του Χόλιγουντ, όπως και ο μάνατζέρ του, ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν παρών στο Καπιτώλιο. Ο Τσακ Νόρις έγραψε συγκεκριμένα στο Τουίτερ: «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

https://t.co/LruKwViWRL

Ο Έρικ Κρίτζερ, με ένα αρκετά κριντζ σχόλιο, παραδέχτηκε ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα όμως ξεκαθάρισε ότι «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος». Ο 80χρονος ηθοποιός έχει κάνει πολλές φορές αναφορά στις πολιτικές του απόψεις και το 2016 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκλογική αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον. Δεν έκανε το ίδιο και σε αυτές τις εκλογές, μάλλον γιατί κατάλαβε το λάθος του. Ναι, ακόμα και αυτός κάνει λάθη.

Η φωτογραφία που προβλημάτισε τον κόσμο του ίντερνετ:

https://t.co/kD8bXNRzlW

Πού βρισκόταν ο Τσακ Νόρις εκείνη τη μέρα και τι έκανε; Αν και η απάντηση του Έρικ Κρίτζερ ήταν σε πρώτη φάση αρνητική, στη συνέχεια δέχτηκε να γνωστοποιήσει το πρόγραμμα του πελάτη του στις 6 Ιανουαρίου.

Ξύπνησε και επισκέφτηκε την σκοπευτική λέσχη

Καβγάδισε δίχως λόγο με έναν τύπο με καταγωγή από το Χονγκ Κονγκ

Έσωσε Αμερικανούς στρατιώτες από τους «κακούς» Βιετναμέζους

Πήγε για μπάνιο

Έκανε μια βόλτα με το αμάξι

Τα έβαλε με τους Ρώσους και τους Κουβανούς που προσπάθησαν να καταστρέψουν το american dream

Πήγε για paint ball

Έκανε μπανιστήρι στη γειτόνισσα